Jelenlegi hely

Kiskút úti bölcsőde

Cím: 9027 Győr, Kiskúti u. 16.
Tel.: 96/322-730;
Mobil:06/20/520-3870
E-mail: ebikiskut@wsi.hu

I. Számú Bölcsődei Központ
Kis kúti úti Bölcsőde       
    
Bölcsődénk 1968-ban nyitotta meg kapuit a kisgyermekek számára Gyárvárosban, egy csendes nyugodt utcában.
Körülötte családi házak és egy – egy társasház található. A Bölcsőde épülete mellett és az épület mögött tágas, nagy játszóudvar helyezkedik el rögzített és mozgatható játékokkal, a gyermekek végtelen mozgásigényének kielégítésére.
A lehetőségeken belül minden kisgyermeket szívesen látunk.
Megközelíthető autóval, a 14-es és a 8-as autóbuszokkal.
 
Bölcsődénk 40 férőhelyes. A gyermekek csoportszobái 2010 őszén felújításra kerültek. A négy gyermekszoba kellemes hangulattal csábítja a kisgyermekeket önfeledt játékra.
8 fő szakképzett kisgyermeknevelő nagy türelemmel és odafigyeléssel látja el a gyermekek korszerű nevelését és gondozását. Szaktudásukkal és tapasztalatukkal segítve, végigkísérik a kicsik fejlődését egészen az óvodába kerülésig. A szülők gyermekükkel kapcsolatos problémáikat megbeszélhetik, tanácsot, véleményt kérhetnek tőlük.
A bölcsődében saját konyha működik. A korszerű, egészséges táplálkozás alapelveit követve, a gyermekek életkorának megfelelően készítjük el az ételeket. Meghatározott esetekben pl.: tejérzékenység, egyéni étrendet is tudunk biztosítani.
 
Célunk: A családokkal közösen a gyermekek kiegyensúlyozott testi-lelki fejlődésének biztosítása, az egyéni sajátosságok figyelembe vételével. A boldog, derűs gyermeki személyiség kibontakoztatásának elősegítése, szeretetteljes, feltétel nélkül elfogadó légkörben.
 
Szakmai programunk kiemelt része a kisgyermekek zenei nevelése.
A nevelő – gondozó munkánk során a hangok, a zene csodálatos világával ismertetjük meg a gyermekeket a koruknak megfelelő szinten. A zene szeretete kihat egész fejlődésükre, fogékonyabb, kulturáltabb emberekké válnak.
Az ének – zene fogékonnyá teszi a gyermekeket a szép befogadására, formálja ízlésüket. Hozzájárul a kisgyermekek lelki egészségéhez, elősegíti a gyermekcsoportban a barátságos légkör megteremtését.
Bölcsődénkben a gyermekek zene iránti szeretetét szeretnénk elérni. A mindennapok során ezt úgy valósítjuk meg, hogy a gyermekek minden nap találkoznak az ének – zenével.
 
 
A bölcsődében sok új érdekes játék, hasonló életkorú kisgyermekek és figyelmes kisgyermeknevelő szakemberek várják a kedves érdeklődőket.

Hozzászólások

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!