Jelenlegi hely

Ezüst "Imami" medál

3,6 gramm súlyú, ezüstből készült, fémjellel ellátott medál. A várandós anyuka pocakjába bordó színű gránit kő, a kisgyermek buksijába szintetikus füskvarc került.  Az anyuka és a gyermek lábai és a közöttük lévő betűk összeolvasva a "mami" szót adják. Ideális ajándék anyukáknak, kismamáknak, nagymamáknak!


Eredeti ára: 
5 800 Ft
Imami kártyával: 
4 640 Ft
Kedvezmény: 
1 160 Ft

 

Megrendelhető: STIM ÉKSZER

Cégnév: Szabóné Tóka Ivett Mária aranyműves-ötvös
Cím: 7720 Pécsvárad, Kodolányi János u. 18.
Adószám: 65421084-1-22
Telefon:20/326-1661
E-mail: stim@stim.hu
web: www.stim.hu

A STIM Ékszert 2008-ban alapítottam Pécsváradon. Azért, hogy minőségi, egyedi gyártású ékszereket készíthessek azok számára, akik nosztalgikus módon vágynak a tartós, örökölhető szépségre.

Ehhez tudásom legjavát adom, melynek alapját a Budapesti Szolgáltató- és Kézművesipari Szakképző Iskolában a legkitűnőbb tanároktól és oktatóktól szereztem 2001-ben. A szakmámon belül még további végzettségeket sajátítottam el, melyekkel még inkább színesíthetem szolgáltatásaimat. Ismereteimet folyamatos tájékozódással, kutatással bővítem.

Alkalmazottként sok területen gyakorolhattam a megszerzett tudásomat, és mesteremtől olyan tapasztalatokat szerezhettem, amiket az „iskolapadban” nem lehet megtanulni. A Magyar Ötvös Szövetség tagjaként, minden évben lehetőségem nyílik valami egyedit és csak rám jellemzőt alkotni.

Az imami.hu weboldalak tulajdonosa keresett meg azzal a kéréssel, hogy készítsem el részére a weboldal logóját ezüst medál formájában. Az eredmény sokak tetszését elnyerte, folyamatosan érkeznek a megrendelések, az ezüst "mami medál" most már az Imami boltban is kapható.

Szállítási és fizetési feltételek:

Szállítási határidő: maximum 2 hét

Fizetési mód: átutalás (postai utánvéttel nem vállalok csomag küldést)

Postaköltség ajánlott küldeményként: a posta aktuális díjszabása szerint.

(Pécs területén a medál személyesen átvehető.)

A megrendelésről e-mailben visszaigazolást küldök, mely tartalmazza az utalással kapcsolatos információkat

Szabóné Tóka Ivett M.
aranyműves-ötvös