Jelenlegi hely

Móra úti bölcsőde vehette át a Pályázatunk egyik fődíját!

Csütörtökön délelőtt Szolnok Móra úti bölcsőde Süni csoportjának mosolygós kis lakói vehették át a „Mi óvodánk” pályázat ajándékát, egy falmatrica csomagot. 

A szülők és a Süni csoport kisgyermekei vettek részt a pozitív szülői véleményeket gyűjtő pályázat díjátadóján, ahol a legeredményesebben szerepelt a Móra úti Bölcsi, a legtöbb dicsérő szülői vélemény címzettjeként. Aranyosné Szabó Ágnes, bölcsődevezető és a nyertes véleményt író anyuka vehette át az ajándékot, a Szolnokimami főszerkesztőjétől, az Imami Egyesület Szolnoki megyei referensétől. 

 

A 2015/16. évi "A mi iskolánk", "A mi óvodánk" és "A mi bölcsődénk" pályázat célja az volt, hogy szülői véleményekkel segítse a szolnoki, intézményválasztás előtt álló családokat.

A szülők hozzászólhattak gyermekeik intézményeihez, a nagyon sok színes hozzászólásból megtudtattuk, ki mit szeret a gyermeke iskolájában, óvodájában vagy bölcsődéjében. A véleményekért cserébe minden szülő részt vett egy sorsoláson, ahol a nyertes szülő csoportja értékes nyereményekben részesülhetett. A hozzászólások olvasása nemcsak segítség a szülőknek az intézményválasztásban, de megtudtam a gondozónőktől, hogy nekik is nagyon jó érzés volt olvasni a róluk szóló bejegyzéseket. Minden szülő álma az, hogy tudja, megfelelő helyen vigyáznak rá, vagy tanítják gyermekeit. 
Számomra nagyon kedves és megható volt, amikor az intézmény vezetője egy kötetet vett elő, melyben időrendben és a csoportok megjelölésével a hozzászólások voltak kinyomtatva, egy emlékkönyv formájában lefűzve. Látszik, mennyire komolyan vették a pályázatot és összefogásuk eredményeként sikerült is az egyik főnyereményt megnyerni a bölcsőde számára.

   

A falmatricák kibontása után az intézmény vezetője mesélt a bölcsi múltjáról és jelenéről, és arról, hogy mit tesznek azért, hogy a gyerekeket ilyen szép környezetben tudják fogadni.
Körbejárásunk alatt megtekintettem a 2011-ben felújított és kibővített épületet, melyben két csoportszoba és egy játszóbölcsőde is helyet kapott.

 

A bölcsőde vezetősége mindent megragad, hogy a bölcsődét szebbé tehesse és bővebb szolgáltatásokat nyújthasson. Pályázatok segítségével és gyűjtési akciókból a gyermekeknek sószobát is sikerült kialakítani, pár napja babzsákfotelek kerültek minden csoportba. 

   
 

Gratulálunk a pályázaton való eredményes szerepléshez, ami mutatja, hogy a szülői közösség az itt zajló munkát meghálálva elkötelezett a Bölcsi elismerésében!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!