Programleírás:
1. nap témakörei:
- Csíra ABC, mivel kezdjél, az alap csíra fajták részletes bemutatása (lucerna, retek, vöröshere, fehérrépa, mustár, brokkoli,)és a többiek
- Vitaminok, ásványi anyagok szerepe, hatása, funkciói
- Milyen magot, milyen edényben?
- A csíráztatás folyamata, mire figyeljünk?
- Kinek, mit ,miért, mennyit, hogyan?
- Keverjük, ne keverjük?
- Folyamatos kóstolás ínyenc falatokkal
2. nap témakörei:
- Kérdések és válaszok.... a próba után
- Haladó csírák bemutatása, csíráztatásuk lényege, módszere
- Cékla, napraforgó, zsázsa, babfélék, búza) és a többiek
- Kinek melyiket, mikor, hogyan?
- Kreatív gondolkodás, a felhasználás tárháza, a gasztronómia kedvelőinek készülünk receptekkel, meglepetés bemutatóval a konyhai különlegességek világából.
A program két alkalomból áll, a csíráztatás csínját-bínját elsajátíthatod, kellemes környezetben, vidám hangulatban, miközben jókat falatozunk
A program napjai:
1. 2022. november 24. csütörtök 17-19 óráig
2. 2022. december 06. kedd 17-20 óráig
Részvételi díj: 10.000.- Ft/fő/teljes program (2 alkalom)
Helyszín: Essencia Énidő Klub
Győr, Czuczor Gergely utca 18-24. (a színházzal szembeni irodaépület) 40-es kapucsengő, 3. emelet
Az esemény 5 fő jelentkezése esetén indul és 10 fő részvételéig kényelmesen biztosított a tanulás
Szeretettel várlak,
Kovács Kriszta
Aromaterápia, Lélekoldás, Csíráztatás