Jelenlegi hely

Győr-Gárdonyi Géza Általános Iskola

Cím: 9024 Győr, Baross Gábor u. 49.
Tel.: 96/417-313
E-mail: titkarsag@gardonyi-gyor.hu
 

Nádorvárosi Közoktatási Főigazgatóság,   Gárdonyi Géza Általános Iskola

Iskolánk Győr város egyik legelismertebb, kiváló eredményekkel és értékes hagyományokkal rendelkező alapfokú oktatási intézménye. Rangját eredményes tevékenységével vívta ki, mely 90 évre tekint vissza. Széles körű helyi képességfejlesztő munkánk eredményességét tanulóink kimagasló sikerei és a továbbtanulási mutatóink igazolják. A gyerekek és a szülők pozitív visszajelzéseiből tudjuk, hogy diákjaink örömmel és szívesen járnak intézményünkbe, ahol szeretetteljes légkörben tesznek szert az elvárt tudásra.

 
Tanulóink egészséges nemzeti önbecsülésének és hazaszeretetének kialakítása mellett legfontosabb célunk az, hogy a Gárdonyiban végzett diákok az alapvető tantárgyi tudáson túl a legkorszerűbb informatikai ismeretek és egy idegen nyelv szilárd alapjaival is rendelkezzenek.
 
Intézményünkben már az első évfolyamtól valamennyi osztály számára biztosítjuk az emelt szintű képzést a tanulóink képességeinek megfelelően.
Az alapképzésen túl a napközis ellátás keretében szakszerű és ingyenes differenciált foglalkozásokat biztosítunk: logika, dráma, kézműves foglalkozások.
Jelentős nemzetközi sikerekkel, nagy hagyománnyal rendelkezünk a kézilabda sportágban. Sportcsoportjainkat a szülők és diákok igényeinek megfelelően szervezzük.
 
Nevelési elvünk, hogy diákjaink viselkedés- és magatartáskultúrája a gárdonyis diákok hagyományos igényességét tükrözze. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a szülői házzal történő együttműködésre, sikereink egyik forrása, hogy közösen tevékenykedünk a felnövekvő nemzedék érték- és normarendszerének kialakításán.
 
Az 1. osztályos gyermekek részére tervezett szakmai programok:
Helyi szervezésű program: tehetségfejlesztés, matematika - logika oktatás
Anyanyelvi oktatás: az Apáczai Kiadó tankönyvcsaládjából
Idegen nyelv tanulása: angol vagy német
 
Egyéb tanórán kívüli tevékenységek:
informatika, népi játék, néptánc, színjátszás, rajz, kézilabda, hétvégi kirándulások, túrák, sítáborok, vándortábor stb
 
Minőségi oktatással, szeretetteljes légkör biztosításával várjuk leendő diákjainkat.
 
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!