Jelenlegi hely

Kirándulás, kultúra, szórakozás

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".

Zoo Győr, Xantus János Állatkert

Cím: 9027 Győr, Kiskútliget
Tel: 06/96/618-367
E-mail: zoogyor@zoogyor.com

Az állatkert a városközpontból könnyen megközelíthető a 8-as és a 14-es autóbuszokkal. 
Az autóbuszok menetrendjéről a Kisalföld Volán honlapján tájékozódhat.

Füles Bástya - Győr

Cím: 9022 Győr, Pállfy u. 4/b
Tel: 96/337-438
E-mail:  fulesbastya@fulesbastya.hu
Web:http://www.fulesbastya.hu/

 

Mobilis Interaktív Kiállítási Központ - Győr

Állandó és ideiglenes kiállításokkal, látványlaborral és kreatív foglalkoztatóval várja az érdeklődőket a Mobilis Interaktív Kiállítási Központ Győrben. Minden korosztály talál magának való programot.  A Mobilis elsődlegesen a járművekre és a közlekedésre, tágabb értelemben pedig a mozgásra, a mobilitásra koncentrál úgy, hogy testközelbe hozza a természet- és műszaki tudományokat és azoknak érdekes oldalát tárja izgalmasan a látogatók elé.

FUTURA Interaktív Természettudományi Élményközpont - Mosonmagyaróvár

A FUTURA Interaktív Természettudományi Élményközpont családok és iskolások számára egyaránt érdekes, tartalms programokat kínál, melyekkel sikeresen népszerűsítik a tudományt, s azok vívmányait a gyermekek elé tárják. Van a kínálatban interaktív kiállítás, science show, planetárium, pánikszoba és sok más érdekesség. Cégek számára helyszínt biztosít csapatépítésre, ünnepnapokon és hétvégén rendezvényhelyszínként funkcionál.
 

Ugripark

Cím: 9025 Győr, Csipkegyári út 11. (Dunacenter)

Tel: 96/999-289, 30/3177-477

E-mail: ugripark@gmail.com

Múzeumok és Kiállítások - Győr

Győri Múzeumok és Kiállítások

Kalandparkok - Győr-Moson-Sopron megye

Kalandparkok - Győr-Moson-Sopron megye

A kalandparkok Győr-Moson-Sopron megyében is izgalmas kihívást kínálnak minden korosztály számára. Felnőttek, gyerekek egyaránt kipróbálhatják ügyességük, kitartásuk és próbára tehetik bátorságukat is. A megyében működik Magyarország legnagyobb fedett kalandparkja, de számos természetközeli park is található.

Természetjárás

Győr-Moson-Sopron megyében rengeteg gyönyörű természeti kincset lehet meglátogatni. A nemzeti parkok, tanösvények, arborétumok főként a tavaszi, nyári szezonban nyújtanak maradandó élményt a természetjáróknak.

Vonatozás

nagycenki kastély közelében, a Hársfasor mellett igazi időutazáson vehetünk rész. A Széchenyi Múzeumvasút pöfögő gőzmozdonya és a vasúti kocsik nosztalgiautazásra csábítanak. Az áprilistól októberig menetrend szerint közlekedő kisvasút a Nagycenki Széchenyi-kastély és a fertőbozi vasútállomás között szállítja az utasokat.

Hajókázás

Remek kikapcsolódást és egy egészen új perspektívát mutat, ha a vízről nézzük meg azt a tájat. A Fertő tavon és a Szigetközben egyaránt van lehetőség sétahajózásra, tutajozásra csoprotosan, vagy egyéni igények szerint.

Állatsimogatók

Gyermekek számára kedvelt program tud lenni, ha a városi létből kiszabadulva közel kerülhetnek az állatokhoz. Az állatsimogatók és vadfarmok lehetőséget adnak arra, hogy a gyerekek találkozhassanak kedvenceikkel, etessék, simogassák őket. Kellemes kikapcsolódás az egész családnak.