Jelenlegi hely

CIMESZ és a bevásárlás

A cimesz hagyományosan az újév étele – és mivel édes, azt tartják, az új esztendőt is megédesíti...

Szétszórjuk, felaprítjuk, összekeverjük, földhöz vágjuk, megsütjük, megesszük. Kövessetek minket a káosz konyhájába, ahol egyszerű és gyors recepteket mutatunk nektek minden héten. Gyerek, fakanál, rock and roll!

Ismerd meg a két főszakácsot! Katt ide az interjúhoz!


FB/Kicsi a bors

Kell hozzá:

  • 6 db sárgarépa karikázva
  • 10-15 szilva (lehet aszalt szilva is)
  • 1 szelet (kb 20 dkg) sütőtök felkockázva
  • 2 db alma
  • 1 db édesburgonya
  • 1 marék dió
  • 1 marék mazsola
  • 1 kiskanál őrölt fahéj
  • 3 ek méz
  • fél dl olívaolaj
  • pár szem szegfűszeg
  • 1 pici curry por
  • 1 ek reszelt gyömbér
  • só, ízlés szerint

Tisztítsd meg a sárgarépát, édesburgonyát, sütőtököt! Aprítsd fel! Magozd ki a szilvát, és negyedeld el! Mosd át alaposan a mazsolát! Olívaolajon dinszteld meg a répát, tököt, édesburgonyát! Dobd rá a szilvát és az almát is! Végül jöhet rá a mazsola és a fűszerek, legvégén a méz! 15 perc alatt kész!

- Budapestimami -

Neked ajánljuk

Kicsi a bors: Almás-zöldséges csirke grilltorony

Adventi sonkakoszorú, szaloncukor és Rudolf naptár

Boldog várakozást!