Jelenlegi hely

Táncsics Cipőbolt

Üzletek:

Győr, Baross G. u. 5.9021 

9023 Győr, Tihanyi Á. u. 76. (Győr Plaza mellett)

Webáruházzal kapcsolatos kérdések esetén telefonon nem tudunk felvilágosítást adni.

Kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az alábbi e-mail címen:

 

info@tancsicscipo.hu


A Táncsics Cipőről


2008-óta már külföldön is értékesítünk cipőket, többek között Szlovákiában és Romániában. Hogy színesítsük modell kínálatunkat, ma már Asso, D.D. Step, Richter, Superfit, Primigi, Szamos, RenBut, Nike gyermekcipőket is forgalmazunk. Árainkat mindig úgy próbáljuk alakítani, hogy a lehető legtöbb ember számára elérhetőek legyenek ezek a kiváló minőségű gyermekcipők. Cégünk 100%-ban magyar tulajdonban van, a Szamos márka minél szélesebb körben történő értékesítésével próbáljuk támogatni a magyar munkahelyek megőrzését és újak létesítését!

2011-ben először indultunk az Ország boltja népszerűségi versenyen, melyen egyből 3. helyet értünk el a baba-mama kategóriában.

2012-ben második nekifutásra ismét egy 3. helyet zsebeltünk be az Ország boltja népszerűségi versenyen a baba-mama kategóriában.

2013-ban elindítottuk a nemzetközi értékesítést és szállítást a webáruházon keresztül, így még szélesebb körben elterjedhetnek ezek a szuper és kedvező áron elérhető cipőcskék. Most már lehetőség van akár EUR-ban fizetni a rendelésért. A világ 220 országába szállítunk partnerünk a DPD segítségével.

 2013-ban beválasztottak minket a 30 legjobb internetes kereskedő közé az Év internetes kereskedője versenyen.

2014-ben elindítottuk új weboldalunkat, rengeteg újdonsággal, szebb és kezelhetőbb felülettel.

2014-ben ismét beválasztottak minket a 30 legjobb internetes kereskedő közé az Év internetes kereskedője versenyen.

TÁNCSICS GYEREKCIPŐ! Gyerekcipők óriási kínálatban!

Vásároljon online a www.tancsicscipo.hu weboldalon, vagy jöjjön el hozzánk a 9021 Győr, Baross G. u. 5. vagy 9023 Győr, Tihanyi Á. u. 76. fsz. címeken található üzleteink egyikébe!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!