Jelenlegi hely

Győr - Eötvös József Általános és Szakiskola

Cím: 9025 Győr, Gyepszél u. 2. 
Telefonszám: 96/427-636 
E-mail: eotvosisk@eotvos-gyor.sulinet.hu 

Iskolánk szerkezeti felépítése

 

1. 5-8. osztályos általános iskolai (nappali, levelező),

2. 9-11. évfolyamos szakiskolai képzés folyik.

3. HÍDI. és a HÍDII. osztályok

Általános iskolai oktatás: Az általános iskola sikeres elvégzése után a tanulóink középfokú intézményekben tanulhatnak tovább.

Szakiskolai képzés: három évfolyamos, elvégzésével Dísznövénykertész OKJ-s végzettséget szerezhetnek, mely kifutó jellegű. /Az utolsó osztály a 2014/2015-ös tanévben végez ezen a szakon./ A 2014/2015-ös tanévtől a kőfaragó, műköves és épületszobrász szakmai képzés kerül bevezetésre.

Felnőttoktatás: Felnőttoktatás keretében lehetőséget kínálunk azoknak a felnőtteknek, akik alapbizonyítvánnyal még nem rendelkeznek, és emiatt szorulnak ki a munkaerőpiacról. Az általános iskola 5-8. osztályos bizonyítvány megszerzésére nyílik lehetőség. A képzés során a hallgatók egy tanév alatt összevonva elvégezhetik az 5-6. osztályt, valamint a rá következő évben a 7-8- osztályt. A tanulók heti egy délután vesznek részt a tanórákon, levelező munkarend szerint.

Jelentkezni lehet személyesen az iskolában, melyhez személyigazolvány, TAJ kártya és tanulmányokat igazoló bizonyítvány szükséges.

Jelentkezési lap letölthető az iskola honlapjáról is: Diákoknak→Dokumentumok→Jelentkezési lap

HÍD I. Program: A program révén azoknak a tanulóknak biztosítunk tanulási lehetőséget, akik általános iskolai tanulmányaik befejezése után középfokú oktatási intézménybe nem nyertek felvételt. A program időtartama egy év, mely során a tanuló pályaválasztási valamint a munka világába való elhelyezkedés lehetőségével ismerkedik meg. A tanév során a közismereti tárgyakon túl a különböző szakmákba elméleti valamint gyakorlati betekintést nyernek.

 

HÍD II. Program: a HÍD II. Programot elsősorban azoknak a 15. életévüket betöltött (6. osztályos bizonyítvánnyal rendelkező) tanulóknak ajánljuk, akik két év alatt alapfokú végzettség és részképesítés (kerti munkás, parkgondozó) megszerzésére vállalkoznak.

 

Tantárgyi rendszerek és óraszámok HÍD I. és HÍD II. programban

További információk itt :

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Csak tudnám, hogyan csinálja?

Csak tudnám, hogyan csinálja?!

Ez nem egy anyák napi bejegyzés, csak egy sima csütörtök. Sőt, kivételesen még csak szentimentális hangulatban sem vagyok. Egyszerűen ma reggel azon kaptam magam, hogy kb. 30 perce figyelem az anyámat, és próbálok rájönni: Vajon hogyan csinálja?
Augusztus 13. – A balkezesek világnapja

Augusztus 13. – A balkezesek világnapja

Tudtad, hogy a népesség 13-14%-a, vagyis minden hetedik ember balkezes? Még szép, hogy a balkezeseknek is van világnapjuk: augusztus 13-án!
Készíts saját Állatkertet! - 10 részes nyomtatható kreatív kézműveskedés és játék

Készíts saját Állatkertet! - 10 részes nyomtatható kreatív kézműveskedés és játék

A Fővárosi Állatkert oldalán ingyenesen letölthető és nyomtatható kreatív sorozatot találtunk, ami az alkotókedvű állatbarátoknak szól. Készítsd el saját állatkertedet! Az elefántoktól a majmokig, a szavannák lakóitól a kengurukig sok állattal megismerkedhettek, rejtvények, színezők és más kézműves foglalkoztatók várnak.
Fiús kontra lányos anyukák – tényleg van különbség?

Fiús kontra lányos anyukák – tényleg van különbség?

Balett, pörgős szoknya és színes hajcsatok, vagy foci, toronyépítés és mászókáról ugrálás?
Ugrás az oldal tetejére