Jelenlegi hely

Győr - Eötvös József Általános és Szakiskola

Cím: 9025 Győr, Gyepszél u. 2. 
Telefonszám: 96/427-636 
E-mail: eotvosisk@eotvos-gyor.sulinet.hu 

Iskolánk szerkezeti felépítése

 

1. 5-8. osztályos általános iskolai (nappali, levelező),

2. 9-11. évfolyamos szakiskolai képzés folyik.

3. HÍDI. és a HÍDII. osztályok

Általános iskolai oktatás: Az általános iskola sikeres elvégzése után a tanulóink középfokú intézményekben tanulhatnak tovább.

Szakiskolai képzés: három évfolyamos, elvégzésével Dísznövénykertész OKJ-s végzettséget szerezhetnek, mely kifutó jellegű. /Az utolsó osztály a 2014/2015-ös tanévben végez ezen a szakon./ A 2014/2015-ös tanévtől a kőfaragó, műköves és épületszobrász szakmai képzés kerül bevezetésre.

Felnőttoktatás: Felnőttoktatás keretében lehetőséget kínálunk azoknak a felnőtteknek, akik alapbizonyítvánnyal még nem rendelkeznek, és emiatt szorulnak ki a munkaerőpiacról. Az általános iskola 5-8. osztályos bizonyítvány megszerzésére nyílik lehetőség. A képzés során a hallgatók egy tanév alatt összevonva elvégezhetik az 5-6. osztályt, valamint a rá következő évben a 7-8- osztályt. A tanulók heti egy délután vesznek részt a tanórákon, levelező munkarend szerint.

Jelentkezni lehet személyesen az iskolában, melyhez személyigazolvány, TAJ kártya és tanulmányokat igazoló bizonyítvány szükséges.

Jelentkezési lap letölthető az iskola honlapjáról is: Diákoknak→Dokumentumok→Jelentkezési lap

HÍD I. Program: A program révén azoknak a tanulóknak biztosítunk tanulási lehetőséget, akik általános iskolai tanulmányaik befejezése után középfokú oktatási intézménybe nem nyertek felvételt. A program időtartama egy év, mely során a tanuló pályaválasztási valamint a munka világába való elhelyezkedés lehetőségével ismerkedik meg. A tanév során a közismereti tárgyakon túl a különböző szakmákba elméleti valamint gyakorlati betekintést nyernek.

 

HÍD II. Program: a HÍD II. Programot elsősorban azoknak a 15. életévüket betöltött (6. osztályos bizonyítvánnyal rendelkező) tanulóknak ajánljuk, akik két év alatt alapfokú végzettség és részképesítés (kerti munkás, parkgondozó) megszerzésére vállalkoznak.

 

Tantárgyi rendszerek és óraszámok HÍD I. és HÍD II. programban

További információk itt :

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!