Jelenlegi hely

"Atka van? Már nincs!" - Mélytisztító porszívó két napig... ingyen!

Allergének mindenütt lappanganak: a kedvenc fotelünk kárpitjában, a matracunk szöveteiben...

 

A professzionális Vorwerk Kobold otthoni takarító rendszer segítségével könnyedén elvégezhetjük a szőnyegek, matracok és kárpitozott bútorok mélytisztítását, és megszabadulhatunk a nem csak „undorító”, de sokak számára egészségügyi panaszokat is okozó poratkáktól.

A Pécsimamis lányokkal már kipróbálták: egy szép nyári délután összejöttek Antóniáék (A "Pécsimami" jobb keze - a szerk.) családi házában, hogy megtudják: mit is tud ez a könnyű (mindössze 3 kg-os), elegáns kis szerkezet. Még a srácok is beszálltak a takarításba!

   

A motiváció más volt. Antónia mindhárom fia asztmás, így náluk a por és az atkák provokáló tényezők lehetnek egy-egy roham kialakulásához. "NóriMamit" elsősorban a hatékonyság és a könnyű használat érdekelte: hogy a gyerekek és a Pécsimamival járó sok-sok feladat mellett a takarítás minél gyorsabban és egyszerűbben menjen!

A Vorwerk Kobold  kíméletlenül távolítja el a pollent, poratkákat és az állatszőröket is. Prémium szűrőrendszer található a belsejében, úgynevezett HEPA rendszer, hármas szűrővel, amely  az allergiát okozó mikroorganizmusok 99.99%-át kiszűri, a TÜV NORD tanúsítvánnyal ellátott FP200 3-az-1-ben Prémium Porzsák, pedig teljesen magába zárja azokat.

Az alábbi képeken láthatjátok, hogy mekkora mennyiségű port és atkát sikerült eltávolítani a Vorwerk Kobold  porszívó segítségével egy matracból, egy hosszú szőrű szőnyeg kis részéből, illetve az emeletre vezető lépcső egyetlen fokából… mindezt egy hagyományos porszívóval végzett, friss takarítás után. Megdöbbentő!

Unod, hogy a dögnehéz porszívódat vonszolod végig a lakáson, ami nem szív rendesen, esetleg felkeveri a port, és rossz levegőt eredményez? Hiába a szorgos nagytakarítás, mégsincs VALÓDI tisztaság? Szeretnél megszabadulni a matracok nem szívesen látott "lakóitól", és a szőnyegekben, kárpitokban rejtőző, sok-sok portól?

HOZTUNK NEKTEK EGY SZUPER LEHETŐSÉGET!

Két napig teljesen ingyenesen kipróbálhatjátok, használhatjátok a Vorwerk Kobold otthoni takarító rendszert!

Mindössze egy 1400 forintos porzsák megvásárlására van szükség... higiéniai okokból.

ÉRDEKEL? KATT IDE!

Június óta több, mint 130-an használták Pécsett ingyenesen és megelégedéssel a Vorwerk Koboldot.

Te is szeretnéd? Ne halogasd a jelentkezést... most nektek is itt a lehetőség!

 

A két napos kipróbálás nem jár vásárlási kötelezettséggel. A két napos, ingyenes kipróbálás lehetőségével mindenki egy alkalommal élhet.

Tudj meg többet az otthoni takarító rendszerről: www.vorwerk.hu

 

 

 

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!