Jelenlegi hely

Tervezz és nyerj egyedi telefon hátlapot! klónja klónja

2016. február 10-ig, hetente kisorsolunk egy egyedi telefon hátlapot azok között, akik a tervezőfelületen elkészítenek - akár saját fotójukkal - egy számukra kedves egyedi telefontokot!

... hogy ne csak okos legyen a telefonod, hanem szép is.

Nem tudod mit ajándékozz egy férfinek, egy tininek, egy barátnak, egy családtagnak? A nagyi minden évben naptárt kap?  Most lepd meg egy igazán kreatív, egyedi ajándékkal, csinálj neki telefon hátlapot!! 

Nem tudjátok mivel tudnátok igazán meglepni a főnökötöket? Csináljatok neki "céges" mobil  vagy táblagép tokot, akár vicceset, akár komolyat, de tuti, hogy a hatás nem marad el,  ilyet még egyik évben sem kapott!

A játékban való részvételhez tervezz meg az oldal alján található tervező felületen egy telefontokot, megrendeléskor pedig írd be a Kupon mezőbe a következő kuponkódot: GIFTCASENOW.

Figyelem! A telefontok megtervezése és a fenti kuponkóddal történő megrendelése nem jelent vásárlási kötelezettséget! (Látni fogod, hogy a fizetendő összeg: 0)

Egy személy a játékban hetente egy megrendeléssel vehet részt, a játék három hete alatt 3 alkalommal van esélye nyerni.

Hetente 1 db egyedi telefontok kerül kisorsolásra minden Imami weboldalon a telefonhátlap tervező programban leadott rendelések közül.

A heti nem nyertes játékosoknak a sorsolást követően lehetőséget biztosít a CREATIVeMEDIA Kft.  a megtervezett termék kedvezményes megvásárlására. 

A TELEFONTOK ELKÉSZÍTÉSÉNEK MENETE:

A MINDENT VISSZAÁLLÍT sárga gomb (jobbra fent), törli a felvitt képet, szöveget, csak akkor használd, ha újat akarsz kezdeni.

  1. Válaszd ki milyen típusú készülékre szeretnél hátlapot!
  2. Kép feltöltése: itt keresd ki a gépeden lévő képeid közül amit szeretnél, hogy rajta legyen. Akár a netről is tölthetsz le képet, pl a kedvenc focicsapat logóját! Álló képpel könnyebb dolgozni, de fekvő tájolás is mehet rá.
  3. Ha beillesztetted a képet, alatta felette lehet egy kis csík, mivel nem ér ki a kép a tok tetejéig, lehet nagyítani is egy kicsit, de csak ha egy kicsi keret van, mert különben pixeles lehet majd a kép. Ha rákkattintasz a képre, akkor a kép sarkát megfogva tudod változtatni arányosan a méretét. Ha nem akarsz nagyítani, akkor válassz háttérszínt a csíknak, esetleg arra a területre  írhaszt is.
  4. Háttér: itt tudsz hátteret adni az elmaradt részeknek, csak kattints a megfelelő színre.
  5. Rajzolás: Nem ajánlom :) mert tuti nem fog tetszeni és törölni kell, majd újra kezdeni az egészet :) 
  6. Szöveg: Tudsz írni is rá, a kis ablakba írd be a kívánt szöveget, majd kattints a szövegre és az előjött ablakban válassz betűtípust, színt, ha túl nagy lett, akkor kattints a szövegre és a sarkát megfogva tudod kicsinyíteni és a helyére igazítani.
  7. Végül kattints a "Vásárlás" gombra, töltsd ki az adataidat, pipáld be, hogy "Kuponnal vásárolok", írd be a kuponkódot (GIFTCASENOW) és kattints a Felhasználás gombra, ne felejtsd el elfogadni az Adatkezelési nyilatkozatot, végül kattints a Vásárlás-ra. A kuponkód beírása után látni fogod, hogy nincs fizetendő összeg.

Nincs más dolgod, mint az itt lévő tervezőfelületen megtervezni a saját mobil vagy táblagép hátlapod:

 

Ha kérdésed van a szolgáltatással kapcsolatban, keresd a CREATIVeMEDIA Kiadó és Szolgáltató Kft. ügyfélszolgálatát:

Telefonszám +36 30 593 5690

E-mail: info@casezone.hu

Játékszabályzat

"Tervezz és Nyerj"

három hetes nyereményjáték egyedileg tervezett telefonhátlap ingyenes legyártására

Szervező és együttműködő partnerek

A nyereményjátékot a CREATIVeMEDIA Kft. mobiltelefon hátlap tervező és gyártó vállalkozás szervezi és az Imami weboldalak segítségével bonyolítja le.

A játékban részt vevők:

Aki az alábbi időszakban a lakhelye szerinti Imami weboldalon keresztül egyedi telefon hátlapot tervez, és a rendelésnél érvényesíti a nyereményjáték kuponkódját.

Egy személy a játékban hetente egy megrendeléssel vehet részt.

A nyertes kiválasztására a megrendelések közötti sorsolással kerül sor.

 A játék időtartama:

A játék 2016.02.09-ig, azaz három héten keresztül tart.

Minden játékosnak 3 alkalommal van esélye nyerni:

1. forduló : 2016.01.19-2016.01.27, Sorsolás-eredmény hirdetés: 2016.01.28.

2. forduló : 2016.01.29-2016.02.03, Sorsolás-eredmény hirdetés: 2016.02.04.

3. forduló : 2016.02.05-2016.02.09, Sorsolás-eredmény hirdetés: 2016.02.10.

A játék menete:

Hetente 1 db egyedi telefontok kerül kisorsolásra minden Imami weboldalon a telefonhátlap tervező programban leadott rendelések közül. A játékosok elkészítenek egy számukra kedves egyedi telefontokot, melyet egy kuponkód segítségével kosárba tesznek. A kuponkód a játék 3 hetes időtartama alatt nem változik: GIFTCASENOW

Minden héten az addig beérkezett munkák közül az Imami weboldalak által kisorsolásra kerül a nyertes, és részére a CREATIVeMEDIA Kft.  ingyenesen elkészíti és kipostázza a nyereményt.

A következő héten újraindul a játék.

A heti nem nyertes játékosoknak a sorsolást követően lehetőséget biztosít a CREATIVeMEDIA Kft.  a megtervezett termék kedvezményes megvásárlására. A kedvezményes vásárlás lehetőségével a CREATIVeMEDIA Kft. közvetlenül megkeresi a telefonhátlap tervezőket. 

A sorsolások menete és tervezett időpontjai:

1. forduló : 2016.01.28.

2. forduló: 2016.02.04.

3. forduló: 2016.02.10.

A sorsolást video-sorsolás keretében az Imami weboldalak bonyolítják le. A sorsolásról készült videót a weboldalakon közzéteszik.

A sorsoláson a megrendelések vesznek részt. A nyertes a kisorsolt megrendelés feladója.

Kapcsolatfelvétel:

A nyerteseket a CREATIVeMEDIA Kft. értesíti és veszi fel velük a kapcsolatot. Amennyiben a kapcsolatfelvétel meghiúsul, a CREATIVeMEDIA Kft. a pótnyertest értesíti, akit ugyanazon sorsolás keretében választanak ki az Imami weboldalak.

A nyeremény legyártását és átadását a CREATIVeMEDIA Kft. bonyolítja le.

Népszerűsítés:

A nyereményjáték népszerűsítését az Imami weboldalak végzik, például az alábbi eszközökkel: honlap megjelenés, hírlevél, Facebook poszt.

Kitétel:

 A nyereményjátékban való részvétellel a játékos hozzájárul, hogy a nyereménytokokat a tokok gyártója a CREATIVeMEDIA Kft. az előállítást követően lefotózza és a fotókat a későbbiekben marketing célokra felhasználhatja. 

Regisztráció, adatvédelem:

A nyereményjátékhoz nem szükséges az Imami weboldalakon regisztrálni. A játékosnak a telefonhátlap tervező és megrendelő program által kért adatokat szükséges szolgáltatnia. A CREATIVeMEDIA Kft. és az Imami weboldalak a játék során birtokukba került adatokat a NAIH adatkezelési engedélyében foglaltaknak megfelelően kezeli.

Egyéb szabályok:

A játék kapcsán adóügyi értelemben Kifizetőnek a CREATIVeMEDIA Kft. minősül. Ennek értelmében a nyeremény után fizetendő adók a CREATIVeMEDIA Kft.-t terhelik.

Szervező és az Imami weboldalak fenntartják a jogot, hogy szükség esetén a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket módosítsa. Bármilyen módosítás esetén az Imami weboldalakon keresztül tájékoztatják a résztvevőket és a nyilvánosságot. A pályázattal kapcsolatosan a jogi út kizárva.

2016. január 18.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 11.

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 11.

Csak néztem ki a fejemből és arra gondoltam, hogy most kéne szabadságra menni.
Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 10.

Most itt vagyok 3 gyerekkel, házimunkával, kerttel, mindennapi főzéssel, extra takarítással, tanítással, lélekápolással, kreatívkodással. És nem értem, eddig mivel töltöttem el az időm....
A nyakkendő-módszer avagy hogyan tanulj otthon ingyen nyelvet

A nyakkendő-módszer avagy hogyan tanulj otthon ingyen nyelvet

Nyelvtanulás otthonról? Állandó aktualitása jelenlegi bezártságunkban talán hangsúlyosabb lett. Nem tudod, merre indulj? Vizsgasztorik, rutin és ingyenes applikációk egy többszörös nyelvvizsgázótól.
Rajzold meg álmaid vidámparkját!

Rajzold meg álmaid vidámparkját!

A Debreceni Állatkert, Növénykert és Vidámpark online rajzpályázatot hirdet!
Ugrás az oldal tetejére