Jelenlegi hely

Határtalanul egészséges ünnepek az Indisoval!

Az Indiso Sóklinika Győrben is rendkívüli akciókkal várja az egészségre vágyó gyerekeket és felnőtteket!

 Decemberben már egyre többen fordulnak orvoshoz légúti betegségekkel, influenzával. Az influenza megelőzésében az egészségügyi száraz sóterápia is segíthet, amely Győrben is elérhető. Most rendkívüli áron vásárolhat 30 vagy 60 napos korlátlan bérletet tünetei enyhítésére, betegségek megelőzésére, vagy szeretteinek karácsonyra.


Decemberben egyre többen jelentkeznek háziorvosuknál az influenza tüneteivel: hidegrázás, köhögés, fejfájás és rossz közérzet, levertség. Ez a betegség 1-4 napos lappangási idővel jár és jó esetben egy hét alatt elmúlik, de ki szeretne ilyen hosszú ideig otthon maradni és várni arra, hogy meggyógyuljon?
Sokan tudják már, hogy a téli időszakban a felnőttek és a gyermekek körében gyakran előforduló influenzás légúti tünetek kezelésére, megelőzésére létezik természetes, mellékhatás-mentes módszer is, az egészségügyi száraz sóterápia. Ez a hatékony és természetes megoldás az Indiso Sóklinikák hálózatában országszerte egyre több helyen elérhető és kipróbálható.


Miért olyan hatékony az egészségügyi száraz sóterápia? Az Indiso kezelések során az egyedülállóan finomra őrölt – 0,2 mikron méretű – speciális, nagy tisztaságú és kifejezetten magas koncentrációjú hatóanyag a legkisebb hörgőcskéket is eléri, így a legelterjedtebb, nedves sóterápiákkal ellentétben az alsó légutakban is kifejti jótékony hatását. Az egészségügyi tisztaságú, ISO minősítésű só, mint hatóanyag egyfajta oldószerként működik, magához vonzza a szennyeződéseket, amely váladék formájában távozik, megszünteti a gyulladást, helyreállítja a fiziológiai jellemzőket, illetve a légzőszervek működését.


Indiso Sóklinika Győr
9023 Győr, Csaba utca 19.
Bejelentkezés: +36 20 249-5140
gyor@indiso.hu
www.indiso.hu/gyor


*Az akció a 2015. december 31-ig megvásárolt és 2016. január 15-ig megkezdett bérletekre érvényes. A bérletek érvényessége: az első kezeléstől számított 30, illetve 60 nap. A kezelésekre előzetes bejelentkezés szükséges. A bérletek nem átruházhatóak és nem megoszthatóak.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

Pályázat típusa: gyerek-és diákpályázatKorosztály: 5-18 évesekBeküldési határidő: 2020. november 8.
Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin meséje tükröt tart elénk, hiszen a történetben szereplő patikában nem "gyógyszereket" lehet kapni. Te bemennél ide?
Az utolsó út

Az utolsó út

Szívhez szóló történet egy taxisofőrről és az utolsó útjára induló utasáról.
5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

Szinte a csapból is az folyik, hogy az egészségünk érdekében mozogjunk rendszeresen és figyeljünk oda a helyes táplálkozására, de arról jóval kevesebb szó esik, hogy miként őrizhető meg a mentális jóllétünk, pedig ez manapság, amikor a járványhelyzet miatt még bizonytalanabbá váltak a hétköznapok, a korábbiaknál is fontosabb. Október 10., vagyis a lelki egészség világnapja alkalmából dr. Koppány Szilveszter, az Unilever Orvos Tanácsadója összegyűjtött 5+1 tippet, melyek segítségével könnyebben őrizhetjük meg lelki egyensúlyunkat.
Ugrás az oldal tetejére