Jelenlegi hely

Mosonmagyaróvár-Ujhelyi Imre Általános Iskola

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Ujhelyi I. u. 69.
Tel.: 96/217 674; 576 028
E-mail:  igazgato.ujhelyiiskola@gmail.com
Honlap:
http://www.ujhelyiiskola.hu

Iskolánk célja, oktatási alapelvei

Harmonikus, hagyományokat tisztelő, színes, sokoldalú egyéniségek kialakítása, fejlesztése, akik számára fontos érték a tudás, s képesek alkalmazkodni a gyorsan változó világhoz.

Segítünk abban, hogy mindenki képességeinek optimumát nyújthassa. Ennek érdekében megteremtjük a neveléshez, oktatáshoz, az alkotó munkához nélkülözhetetlen nyugodt, diákközpontú, demokratikus iskolai légkört.

A művészeti nevelés erősítése érdekében tanulóink számára magas színvonalon működő kórust szerveztünk. Délutánonként kézműves foglalkozásokon tevékenykedhetnek a gyerekek, színházi előadásokon vehetnek részt, sőt a Theatrum Ad Flexum keretein belül a színház munkájába is bekapcsolódhatnak.

A mindennapos testnevelés bevezetése óta a sportnak is kiemelt szerepet szánunk. Tanulóink sakkozhatnak, és sokféle sportkört választhatnak labdarúgástól az atlétikáig.

Az egészséges életmódra nevelés, a szenvedélybetegségek megelőzése kiemelt jelentőségű. Diákjaink számára hasznos és csábító szabadidős programokat szervezünk. A sportpálya, a barátságos zöld udvar is a gyerekek jó közérzetét biztosítja.


 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!