Jelenlegi hely

Bio Abc és Büfé

BIO ABC és büfé

9021 Győr, Árpád u.32. (Megyeháza alatt)

Tel: 96/ 310-310

http://www.bioabcgyor.hu

Nyitvatartás:

  • Hétfőn 9.00-18.00

  • Kedd 9.00-18.00

  • Szerda 9.00-18.00

  • Csütörtök 9.00-18.00

  • Péntek 9.00-18.00

  • Szombat 9.00-13.00

 

Bio Boltunkban a megyében egyedülálló módon tudunk naponta friss bio zöldséget és bio gyümölcsöt idény szerint biztosítani arábcakapi bio gazdaságunkból. Bio Boltunkban hetente növekvő kinálattal, jelenleg több mint 3200 bio és reform termékből válogathatnak vásárlóink. Bio gabonánkból különböző liszteket és más őrleményeket készítünk. Hetente kétszer friss bio pékáruk érkeznek a piszkei és a pásztói pékségekből. Bio boltunkban legtöbb élelmiszer ökológiailag ellenőrzött forrásból származik, melyet a BioKontroll Hungária Nonprofit KFT. (www.biokontroll.hu) ellenőriz. Az üzletben bio büfé is működik, ahol többek között frissen préselt bio zöldség és gyümölcslevek kaphatók. Helyben préseljük a bio tönkölybúza levét, melynek az egészségre gyakorolt hatása páratlan. Bio jegeskávét is kínálunk a meleg napokra. Bio fagylaltok tehéntejből, szójatejből, illetve rizstejből kaphatók.


Az üzletpolitikánk fontos része a hazai biotermékek forgalmazása, így a polcokon bio fűszerek Kalocsáról, bio aszalványok Győrasszonyfáról, bio szőlő és almalevek Mihályiból, bio magyar tészták, bio magyar mézek Solymárról, bio magyar gabonakolbászok, hortobágyi bio hústermékek nagy választéka várja kedves vásárlóinkat.
Kisgyermekek számára bio bébiételek, bio teák, bio kakaók, bio kekszek, bio ivólevek, bio kásák, valamint babápollási termékek gazdag választéka várja kedves vásárlóinkat.

Az egészséges életmódhoz a bio kozmetikumok, valamint a bio tisztítószerek is hozzátartoznak, melyek nálunk szintén megtalálhatók. Ezeket a termékeket állatokon nem tesztelik, és természetes összetevőik könnyen lebomlanak nem károsítva minket és a természetet.

 Bio üzletünkben megtalálják az egészséges életmódra törekvők és speciális diétát végző emberek is mindazt, ami a mindennapi táplakozásukhoz szükséges.  Eladóink igyekeznek mindenben az Önök segítségére lenni, valamint a vásáróink ígénye szerint  tanácsokkal ellátni!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

A KSH jelentése szerint jelenleg közel félmillió olyan szülő van Magyarországon, akik egyedül nevelnek körülbelül 700 ezer gyermeket, akik naponta számos kihívással néznek szembe. Sokszor még most is láthatatlanok a magyar társadalom számára.
Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete_monor.imami

Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete

Hamvazószerda keresztény ünnep, a farsangi időszak utáni első nap. Ezen a napon kezdődik a Húsvét előtti 40 napos böjt, a Szent Negyvennap, a Nagyböjt. 
Karácsonytól karácsonyig c. irodalmi e-antológia pályázat

Karácsonytól karácsonyig c. irodalmi e-antológia pályázat

Pályázat típusa:  irodalmi pályázatBeküldési határidő: 2024. április 30.Korcsoport: 25 év alatti fiatalok
VIII. Nits Márta Országos Népdaléneklési Verseny

VIII. Nits Márta Országos Népdaléneklési Verseny

Pályázat típusa:  média pályázatBeküldési határidő: 2024. március 15. és 31.Korcsoport: 25 év alatti fiatalok
Ugrás az oldal tetejére