Jelenlegi hely

Kapcsolat - Győrimami

E-mail: info@imami.hu 

Telefon: 70/350-2099

Kedves Látogatónk!

Jópár évig alig hallhattál a Győrimamiról, de ez a mai naptól megváltozik :)

Ugyanis nagy örömmel mutatom be nektek az országos Imami csapat új tagját, a Győrimami oldal új szerkesztőjét, Hidvégi-Vas Évát!

Fogadjátok sok szeretettel bemutatkozását:

"Hidvégi-Vas Éva vagyok, egy 3,5 és egy 1 éves fiúcska anyukája, egy csodás férj felesége és persze egy "minden lében két kanál" rendezvényszervező.

A kisbabás győri és Győr környéki anyukáknak már ismerős lehet a nevem, vagy ha az nem is, a Győribaba Portál és Győribababox biztosan!

A Győribaba Fesztivál - korábbi néven Győri Születés Hete Fesztivál -, baba-mama klubok, Győribaba Fórum és még számos babás-mamás program szervezője is vagyok.

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy az "imami csapat" tagja lehetek, a Győribaba és a Győrimami két olyan szuper portál, melyeket böngészgetve a családok minden olyan információt, foglalkozást és programot megtalálhatnak, melyek most már nem csak a várandósoknak és pici babásoknak, hanem egészen kamaszkorig megkönnyítik és színesítik a családi hétköznapokat és ünnepeket.

Figyeld mostantól a Győrimamit (is), munkámmal remélem hasznos és hiteles információkat tudok majd eljuttatni hozzád, teljesen friss, anyás szemszögből!"


Én magam pedig, az országos Imami weboldal hálózat megálmodójaként (egy 18 és egy 12 éves fiú anyukájaként és a Pécsimami oldal szerkesztőjeként) Évivel együtt azon leszek, hogy a Győrimami oldalt mielőbb úgy megszeressétek, mint ahogy a pécsi családok a Pécsimamit! :)

Az alábbi Üzenet Űrlap segítségével kérjük jelezd, ha az oldal bármely szolgáltatásával, vagy tartalmával gondod adódik. Ugyanitt szívesen veszünk minden észrevételt, javaslatot, kritikát. Ahogy nyitottak vagyunk minden olyan együttműködésre, ami az anyukák és kismamák előnyére válhat.

Milyen ügyben fordulsz hozzánk?

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Ugrás az oldal tetejére