Jelenlegi hely

3 kerékkel a Föld körül, azaz nincs kifogás! Sportolj Gyermekeddel te is!

Mint, ahogyan a futás egyre kedveltebb és kedveltebb sportág lesz, úgy tör előre a Fuss babakocsival mozgalom is hazánkban. Míg néhány éve kérdően nézted, ha egy anyuka babakocsival fut, mára már egyre többen csatlakoztak ehhez a fantasztikus sportághoz.

Egyre több Anyuka és Apuka gondolja úgy, hogy azért, mert végre „igazi család” lettek, nem kell lemondani a sportról, és igen is, példát kell mutatni a gyermekeinknek. Ha már hallottál a Fuss Babakocsival Egyesületről, akkor most büszkén, mosolyogva olvasod e sorokat, ha pedig még nem, akkor itt az idő, hogy megismerd őket. 

Az alapítók egy nagyon szimpatikus házaspár, Nyári Fruzsi és Zsolti. 2013-ban kezdték el hazánkban a babakocsis futást elsőként, majd 2014-ben szintén a dobogó legfelső fokán állva alapították meg a Strollfit-et, azaz a babakocsis fitnesst is. A futás az ország bármely pontján elérhető, hiszen az egyesület rendelkezik egy babakocsi kölcsönzővel, így gondolva azokra is, akik nem tehetik meg, hogy futó babakocsit vásároljanak, esetleg csak szeretnék kipróbálni milyen is ez az érzés, mozgás vagy csak szeretnének meggyőződni róla, hogy igen(!), ez az én sportom! J

A  futó-babakocsis közösség összetartása és önzetlensége példátlan. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy havonta közös mami kimenőket,- szükség esetén gyűjtéseket,- az év különböző szakaszaiban pedig jobbnál-jobb eseményeket is szerveznek.

2015-ben úgy gondolta Fruzsi, mer egy nagyot álmodni, és meghirdette a 3 kerékkel a Föld körül mozgalmat. A nagy sikerre való tekintettel az idén újra indul a kihívás! 

Miről is van szó valójában?

A Fuss Babakocsival Egyesület az Edzésonline közreműködésével azt találta ki, hogy ismét fusson minden magyar babakocsis anyuka és apuka a világ bármely részén él is azért, hogy körbefussuk képzeletben a Földet az Egyenlítő mentén! 40 075 kilométer Brazílián, Indonézián, és Kolumbián át! :) Egyszer már   megcsinálták, a regisztráltak, akkor 8 hónap alatt teljesítették a távot. Vajon most sikerül megdönteni ezt az eredményt?  

A kilométer gyűjtés időtartama:

2017. január 1.-2017. december 31.


Regisztráció: http://fussbabakocsival.edzesonline.hu/

A részvétel ingyenes. A versenyre bárki, bármikor jelentkezhet, bárki részt vehet benne. Ne feledd, minden megtett kilométer aranyat ér :) !

Ha bővebb információt szeretnél megtudni, keresd a Fuss Babakocsival Egyesületet a www.fussbabakocsival.hu vagy a  www.edzesonline.hu  weboldalon illetve a közösségi oldalon. 

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Képregény, táblakép, futás... a közös pont: a Himnusz

Képregény, táblakép, futás, ismeretlen szerelmes ... a Himnusz és Kölcsey titkai

Gondolnád, hogy január 22-én ünnepeljük a Himnusz születésnapját? És azt tudtad, hogy képregény is készült belőle? Vagy azt, hogy Kölcsey nem is tartotta jó versnek?
23 mondat, amit ne mondj annak, aki bajban van

23 mondat, amit ne mondj annak, aki bajban van

Te is tudsz ilyen „jó szándékú”, de romboló mondatokat? Nekem a „kedvenceim” az „Engedd el!” a „Másoknak sokkal nehezebb” és a „Tudom, mit érzel”. Ilyenkor szívesen visszakérdeznék: Tényleg tudod?! Szerintem fogalmad sincs…
Love my Snowboard – Fotó- és videópályázat

Love my Snowboard – Fotó- és videópályázat

Pályázat típusa: fotó- és videó pályázatBeküldési határidő: 2022. március 30.
Novellapályázat Preyer Hugo emlékére 2022

Novellapályázat Preyer Hugo emlékére 2022

Pályázat típusa: sci-fi novellák írásaBeküldési határidő: 2022. március 31.Korcsoport: 3-12. osztályos gyerekek
Ugrás az oldal tetejére