Jelenlegi hely

Hogyan nyerjünk extra helyet otthonunkban?

A rendezett és igényes lakás mindenki számára jó érzést okoz. Nem mindig egyszerű azonban a rendezettség igényét kelteni, főleg abban az esetben, ha nincs elég helyünk minden holminknak. Nézzük tehát meg együtt, hogy melyik helyiségben hogyan nyerhetünk extra helyet.

A fotó forrása: VK Studio - stock.adobe.com

Nappaliban

A megfelelő bútorok kiválasztásával tudsz a legjobban helytakarékosságot elérni nappalidban. Gondolunk itt egyrészt a méretre, másrészt pedig a multifunkcionális darabokra. A megfelelő méret valószínűleg önmagáért beszél. Amennyiben lehetőséged van, bátran válaszd a kisebb méretű könyvespolcot vagy kanapét kiválasztanod, amennyiben extra helyet szeretnél nappalidban. Emellett nagyszerű módja lehet a helytakarékosságnak a multifunkciós darabok használata. Erre talán a legjobb példa a kanapéágyak elképesztően praktikus kialakítása. Hiszen ezen darabok kihúzható megoldása nem csak ülésre és alvásra egyaránt ideálissá teszi, hanem még fiókos tárolási lehetőséget is kínál.

Konyhában

A konyha rendezettsége nem csak az esztétika miatt fontos, hanem a főzést is sokkal kényelmesebbé teszi. A konyhai tárolásban főként az ideálisan kialakított konyhai szekrények lesznek segítségedre. Hiszen az edények, konyhai kisgépek tárolása a fiókos-ajtós megoldással a legkényelmesebb. 

Dolgozószobában

A dolgozószobában a helytakarékos tárolást leginkább a praktikus és hatékony elrendezést kínáló íróasztalok segítik elő. Hiszen egy kellően nagy darab választása esetén mind az elektronikai eszközök, mind a rendszeresen használandó használati tárgyak és dokumentumok is tökéletesen elférnek majd. Egy ideális íróasztal akár a könyvespolcok használatát is szükségtelenné teszi. Hiszen, ha mindent kényelmesen tárolhatsz íróasztalod fiókjaiban, miért is lenne szükség egy külön könyvespolcra dolgozószobádban?

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

A KSH jelentése szerint jelenleg közel félmillió olyan szülő van Magyarországon, akik egyedül nevelnek körülbelül 700 ezer gyermeket, akik naponta számos kihívással néznek szembe. Sokszor még most is láthatatlanok a magyar társadalom számára.
Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete_monor.imami

Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete

Hamvazószerda keresztény ünnep, a farsangi időszak utáni első nap. Ezen a napon kezdődik a Húsvét előtti 40 napos böjt, a Szent Negyvennap, a Nagyböjt. 
Karácsonytól karácsonyig c. irodalmi e-antológia pályázat

Karácsonytól karácsonyig c. irodalmi e-antológia pályázat

Pályázat típusa:  irodalmi pályázatBeküldési határidő: 2024. április 30.Korcsoport: 25 év alatti fiatalok
VIII. Nits Márta Országos Népdaléneklési Verseny

VIII. Nits Márta Országos Népdaléneklési Verseny

Pályázat típusa:  média pályázatBeküldési határidő: 2024. március 15. és 31.Korcsoport: 25 év alatti fiatalok
Ugrás az oldal tetejére