Jelenlegi hely

Hogyan nyerjünk extra helyet otthonunkban?

A rendezett és igényes lakás mindenki számára jó érzést okoz. Nem mindig egyszerű azonban a rendezettség igényét kelteni, főleg abban az esetben, ha nincs elég helyünk minden holminknak. Nézzük tehát meg együtt, hogy melyik helyiségben hogyan nyerhetünk extra helyet.

A fotó forrása: VK Studio - stock.adobe.com

Nappaliban

A megfelelő bútorok kiválasztásával tudsz a legjobban helytakarékosságot elérni nappalidban. Gondolunk itt egyrészt a méretre, másrészt pedig a multifunkcionális darabokra. A megfelelő méret valószínűleg önmagáért beszél. Amennyiben lehetőséged van, bátran válaszd a kisebb méretű könyvespolcot vagy kanapét kiválasztanod, amennyiben extra helyet szeretnél nappalidban. Emellett nagyszerű módja lehet a helytakarékosságnak a multifunkciós darabok használata. Erre talán a legjobb példa a kanapéágyak elképesztően praktikus kialakítása. Hiszen ezen darabok kihúzható megoldása nem csak ülésre és alvásra egyaránt ideálissá teszi, hanem még fiókos tárolási lehetőséget is kínál.

Konyhában

A konyha rendezettsége nem csak az esztétika miatt fontos, hanem a főzést is sokkal kényelmesebbé teszi. A konyhai tárolásban főként az ideálisan kialakított konyhai szekrények lesznek segítségedre. Hiszen az edények, konyhai kisgépek tárolása a fiókos-ajtós megoldással a legkényelmesebb. 

Dolgozószobában

A dolgozószobában a helytakarékos tárolást leginkább a praktikus és hatékony elrendezést kínáló íróasztalok segítik elő. Hiszen egy kellően nagy darab választása esetén mind az elektronikai eszközök, mind a rendszeresen használandó használati tárgyak és dokumentumok is tökéletesen elférnek majd. Egy ideális íróasztal akár a könyvespolcok használatát is szükségtelenné teszi. Hiszen, ha mindent kényelmesen tárolhatsz íróasztalod fiókjaiban, miért is lenne szükség egy külön könyvespolcra dolgozószobádban?

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival.
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. Segítünk a választásban!
Ugrás az oldal tetejére