Jelenlegi hely

Hogyan rendezzünk be jól egy játéksarkot?

Minden videojáték-rajongó tudja, hogy az alapvető kényelem hiánya a legjobb játékmenetet is tönkreteheti. Az, hogy hol játszunk, nagyon sokat számít. Sajnos, bár minden játékos megérdemel egy saját játéktermet, nem mindenki engedheti meg magának. Ahhoz, hogy a legújabb játékok valóban a lehető legnagyobb örömfaktorral garantálják a játékélményt, érdemes legalább egy sarkot kialakítani, ahol nyugodtan hódolhatnak szenvedélyünknek. Hogyan rendezzünk be egy ilyen placcot, és hol találjunk helyet neki?

Játéksarok a játékszoba alternatívájaként

Természetesen ideális esetben minden játékos hangszigetelt helyiséget érdemelne, ahol tetszés szerint használhatja számítógépes játékait vagy konzoljait. Azonban nem árt optimálisan kalibrálni a lehetőségeinket, és fel kell ismernünk a „jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok” közmondást. Főleg, hogy egy kis találékonysággal ez a veréb – a mi kis játéksarkunk – nagyon jó lehet. A legjobb kompromisszumnak az tűnik, ha a játék helyét egy másik szobában alakítjuk ki – leggyakrabban a nappaliban, ritkábban a hálószobában. A konzolos játékosok első számú választása általában a nappali, mivel a legtöbb otthonban a tévé itt található. Ezután ki lehet nézni a számunkra leginkább megfelelő tévéállványt és egy kényelmes ülőkét. Azoknak, akik szívesebben játszanak számítógépen, külön sarokra lesz szükségük az íróasztalok kategóriájából kiválasztott kompatibilis modellhez és egy forgatható játékszékhez. Sok játékos az utóbbin próbál spórolni, de ha van rá lehetőségünk, akkor érdemes a többórás játék során maximális kényelmet biztosítani, és beruházni egy olyan bútorba, amely megvéd minket a testtartási hibáktól.

Mi legyen a játéksarokban?

Természetesen játékfelszerelések: számítógép vagy konzol, monitor vagy tévé, illetve különféle kiegészítők, a fejhallgatótól és a hangszóróktól kezdve az egéren, a billentyűzeten, a padokon, a kormányon és a szemüvegen át a streaming berendezésekig. A legtöbb játékos tudja, mire van szüksége, és ha esetleg kétségeid támadnának, mindig tájékozódhatsz a weben hemzsegő technikai útmutatókból. A legtöbb helyet azonban nem az elektronika, hanem a játékbútorok foglalják el. Könyöklő és kartámasz móddal ellátott íróasztal, speciális gamer székek alternatívái hát- és nyaktámasszal, valamint különböző állítható funkciókkal. A választék óriási, érdemes belevetni magad – elvégre ez egy befektetés a saját kényelmedbe, és általában sok évre, egyszer vásárolunk ilyeneket.

A fotó forrása: anon - stock.adobe.com

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A pozitív megerősítések, dicsérő szavak a felnőtteknek is fontosak, de a gyerekeknek szárnyakat adnak, növelik az önbizalmukat. Néhány egyszerű szó, mondat, amit érdemes kipróbálni. A szokásos kérések, fegyelmezések után íme a pozitív lista:
Színes Állatvilág Rajzpályázat

Színes Állatvilág Rajzpályázat

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 1.Korcsoport: 4 - 12 éves gyerekeknek
Ásd bele magad!

Ásd bele magad!

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 15.Korcsoport: 9. - 12. osztályos diákoknak
A Balokány-ligetért Egyesület RAJZVERSENYT hirdet “Méhek, a természet apró csodái” címmel!

A Balokány-ligetért Egyesület RAJZVERSENYT hirdet “Méhek, a természet apró csodái” címmel!

Pályázat típusa: alkotópályázat fogyatékossággal élő gyermekek és fiatalok számáraBeküldési határidő: 2023. szeptember 15.Korcsoport: 6-14 év közötti gyerekek
Ugrás az oldal tetejére