Jelenlegi hely

Hogyan rendezzünk be jól egy játéksarkot?

Minden videojáték-rajongó tudja, hogy az alapvető kényelem hiánya a legjobb játékmenetet is tönkreteheti. Az, hogy hol játszunk, nagyon sokat számít. Sajnos, bár minden játékos megérdemel egy saját játéktermet, nem mindenki engedheti meg magának. Ahhoz, hogy a legújabb játékok valóban a lehető legnagyobb örömfaktorral garantálják a játékélményt, érdemes legalább egy sarkot kialakítani, ahol nyugodtan hódolhatnak szenvedélyünknek. Hogyan rendezzünk be egy ilyen placcot, és hol találjunk helyet neki?

Játéksarok a játékszoba alternatívájaként

Természetesen ideális esetben minden játékos hangszigetelt helyiséget érdemelne, ahol tetszés szerint használhatja számítógépes játékait vagy konzoljait. Azonban nem árt optimálisan kalibrálni a lehetőségeinket, és fel kell ismernünk a „jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok” közmondást. Főleg, hogy egy kis találékonysággal ez a veréb – a mi kis játéksarkunk – nagyon jó lehet. A legjobb kompromisszumnak az tűnik, ha a játék helyét egy másik szobában alakítjuk ki – leggyakrabban a nappaliban, ritkábban a hálószobában. A konzolos játékosok első számú választása általában a nappali, mivel a legtöbb otthonban a tévé itt található. Ezután ki lehet nézni a számunkra leginkább megfelelő tévéállványt és egy kényelmes ülőkét. Azoknak, akik szívesebben játszanak számítógépen, külön sarokra lesz szükségük az íróasztalok kategóriájából kiválasztott kompatibilis modellhez és egy forgatható játékszékhez. Sok játékos az utóbbin próbál spórolni, de ha van rá lehetőségünk, akkor érdemes a többórás játék során maximális kényelmet biztosítani, és beruházni egy olyan bútorba, amely megvéd minket a testtartási hibáktól.

Mi legyen a játéksarokban?

Természetesen játékfelszerelések: számítógép vagy konzol, monitor vagy tévé, illetve különféle kiegészítők, a fejhallgatótól és a hangszóróktól kezdve az egéren, a billentyűzeten, a padokon, a kormányon és a szemüvegen át a streaming berendezésekig. A legtöbb játékos tudja, mire van szüksége, és ha esetleg kétségeid támadnának, mindig tájékozódhatsz a weben hemzsegő technikai útmutatókból. A legtöbb helyet azonban nem az elektronika, hanem a játékbútorok foglalják el. Könyöklő és kartámasz móddal ellátott íróasztal, speciális gamer székek alternatívái hát- és nyaktámasszal, valamint különböző állítható funkciókkal. A választék óriási, érdemes belevetni magad – elvégre ez egy befektetés a saját kényelmedbe, és általában sok évre, egyszer vásárolunk ilyeneket.

A fotó forrása: anon - stock.adobe.com

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival.
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. Segítünk a választásban!
Ugrás az oldal tetejére