Jelenlegi hely

Hangulatos lakásdekoráció a fények felhasználásával

Az igényes és hangulatos otthon mindenki számára fontos, legyen szó kisebb lakásról vagy nagyobb többszintes házról. A megfelelő színek és stílusok kiválasztása és az ehhez illő bútorok beszerzése a legfontosabb. Azonban ne feledkezzünk el arról, hogy az ördög a részletekben rejlik. Érdemes tehát a dekorációval is kicsit játszani, amely egyedi összhatást eredményez majd otthonodban.

Az egyik nagyszerű lehetőség erre a fények felhasználásával érhető el, hiszen számos megoldást találhatsz a neten. Ha te is elfogadnál egy kis inspirációt, ez a cikk neked szól! Nézzük meg, milyen hangulatos lakásdekoráció illik hozzád a fények felhasználásával.

Fényfüzérek

Nem véletlenül az egyik legnépszerűbb lakás dekoráció a fényfüzérek használata, amely megnyugtató és otthonos hangulatot kölcsönöz majd nappalidnak vagy hálószobádnak. A fényfüzérek kedvelőinek jó hír, hogy ma már számtalan verzió elérhető az üzletek kínálatában. Mindez igaz használat, szín és égő szempontjából is. Használat szempontjából a kültéri és beltéri megoldások közül választhatunk, ami hasznos lehet, ha erkélyedet vagy kertedet is égősorral díszítenéd. Szín és égő tekintetében pedig szinte végtelen a kínálat. A hagyományos hideg fehér és meleg fehér égők mellett ugyanis találhatunk fényfüzéreket kék, zöld, piros, pink és multicolor égőkkel is. Végezetül pedig, még az égő formája is eltérhet: szív, csillag és egyéb formákat találhatunk.

Gyertyák

A hagyományosabb megoldások kedvelőinek inkább a gyertyákat ajánljuk, melyek hangulata semmivel nem hasonlítható össze. Gyönyörű gyertyatartók közül válogathatunk az üzletek kínálatában. A lakás stílusától függően a fa, fém, üveg vagy kerámia gyertyatartók illhetnek leginkább otthonunkba. Manapság talán a fém és üveg megoldások a divatosabbak, hiszen ezek jobban illenek a méltán népszerű minimalista otthonokhoz. Emellett pedig a fém és üveg a balesetek lehetőségét is csökkenti – érdemes tehát őket választani. Ezek továbbá neutrális színükből adódóan bármilyen szobába tökéletesen illenek majd.

Néhány ügyesen elhelyezett fényfüzés és sok-sok gyertya segítségével tökéletes hangulatot varázsolhatsz majd otthonodba.

A fotó forrása: Ewalds.hu

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére