Jelenlegi hely

Hogyan nyerjünk extra helyet otthonunkban?

A rendezett és igényes lakás mindenki számára jó érzést okoz. Nem mindig egyszerű azonban a rendezettség igényét kelteni, főleg abban az esetben, ha nincs elég helyünk minden holminknak. Nézzük tehát meg együtt, hogy melyik helyiségben hogyan nyerhetünk extra helyet.

A fotó forrása: VK Studio - stock.adobe.com

Nappaliban

A megfelelő bútorok kiválasztásával tudsz a legjobban helytakarékosságot elérni nappalidban. Gondolunk itt egyrészt a méretre, másrészt pedig a multifunkcionális darabokra. A megfelelő méret valószínűleg önmagáért beszél. Amennyiben lehetőséged van, bátran válaszd a kisebb méretű könyvespolcot vagy kanapét kiválasztanod, amennyiben extra helyet szeretnél nappalidban. Emellett nagyszerű módja lehet a helytakarékosságnak a multifunkciós darabok használata. Erre talán a legjobb példa a kanapéágyak elképesztően praktikus kialakítása. Hiszen ezen darabok kihúzható megoldása nem csak ülésre és alvásra egyaránt ideálissá teszi, hanem még fiókos tárolási lehetőséget is kínál.

Konyhában

A konyha rendezettsége nem csak az esztétika miatt fontos, hanem a főzést is sokkal kényelmesebbé teszi. A konyhai tárolásban főként az ideálisan kialakított konyhai szekrények lesznek segítségedre. Hiszen az edények, konyhai kisgépek tárolása a fiókos-ajtós megoldással a legkényelmesebb. 

Dolgozószobában

A dolgozószobában a helytakarékos tárolást leginkább a praktikus és hatékony elrendezést kínáló íróasztalok segítik elő. Hiszen egy kellően nagy darab választása esetén mind az elektronikai eszközök, mind a rendszeresen használandó használati tárgyak és dokumentumok is tökéletesen elférnek majd. Egy ideális íróasztal akár a könyvespolcok használatát is szükségtelenné teszi. Hiszen, ha mindent kényelmesen tárolhatsz íróasztalod fiókjaiban, miért is lenne szükség egy külön könyvespolcra dolgozószobádban?

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A Vágatlan május elnevezésű, még 2019-ben Angliából indult nemzetközi kezdeményezés célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

Május első vasárnapja Anyák napja mellett a nevetés világnapja is. Egy szívből jövő nevetés jót tesz az egész testnek és léleknek. Nem csupán a stresszt csökkenti vagy az immunrendszert erősíti, hanem segít megelőzni a depressziót és javítja az önértékelést is.
Ugrás az oldal tetejére