Jelenlegi hely

24 Gilmore Girls idézet az idei adventi kalendáriumodba

Itt a következő évad! A rossz hír, hogy nem a Gilmore Girls - vagy a klasszul magyarított a Szívek szállodája című - sokak által kedvelt sorozat újabb évadáról beszélünk. A jó hír, hogy 24 alkalommal mégis találkozhatsz velük!

Elkészült az sorozatidézeteket tartalmazó adventi kalendáriumunk újabb verziója. A tavalyi sorozatfüggőknek készült Agymenők és Jóbarátok válogatás után  idén a Gilmore Girls pergőbeszédű főszereplőitől kerestünk 24-et. Lorelai és Rory vicces párbeszédei mellett szerephez jut Emily, Richard és Luke, valamint a kisváros meghatározó alakjai is.

Személy szerint családi kedvencünk Kirk, aki több szakmában járatos, mint ahány szerelmi próbálkozása volt Lorelainak és Rorynak együtt a 7 évadban. A „Minden Idők 100 legjobb televíziós sorozatá”-nak is megválasztott humoros és szívmelengető történetekért első vetítése óta is rengetegen rajonganak.

Reméljük, sokak lelkét felvidítja majd 24, adventi kalendáriumba szánt idézetgyűjteményünk. Ingyen letöltheted a kép alatti linkről.

Lélekmelengető, boldog, békés és nevetésben gazdag adventi időszakot kívánunk!

SZUPER, SZERETNÉM LETÖLTENI!

ADL - Debrecenimami

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

A nagy nyári melegben gyakran úgy érezzük, hogy könnyebb lenne egy kávéval, vagy teával. Forró helyzetekre jól jön néhány jeges korty akár mindkettőből.
Bolhazsákok és könyvmolyok

Bolhazsákok és könyvmolyok

Emlékszel még gyerekkorodból az összebújós meseolvasásokra? Az első kiböngészett betűkre, mikor végre összeállt egy szó? A takaró alatt zseblámpával olvasott regényekre? A könyvek világába belépés élménye egy életre elkísér bennünket.
Így lesz ügyes kezű gyereked

Így lesz ügyes kezű gyereked

Sok szülő csak az iskolaérettségi vizsgálatok során szembesül azzal, hogy óvodás gyermekének a rajzkészsége, vonalvezetése még nagyon távol áll attól, amilyen készségekre az első osztályban szüksége lesz. Kézenfekvőnek tűnhet ilyenkor színezők és feladatlapok garmadájával elárasztani a gyereket, ám a mozgások finomodásához nem erre van szükség.
Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

A gyümölcsök magas cukortartalma szinte kiabál a grillezésért. Imádnivaló ízt ad a finom karamellizált réteg mindenféle gyümölcsnek.
Ugrás az oldal tetejére