Jelenlegi hely

ILLAT-KÉP ÖNISMERETI WORKSHOP

A csoport azzal a céllal jött létre, hogy minél több emberhez közelebb hozzuk az önismeret fogalmát
Időpont: 2022. NOVEMBER 24., CSÜTÖRTÖK, 10:45–13:45

ILLAT-KÉP ÖNISMERETI WORKSHOP

A csoport azzal a céllal jött létre, hogy minél több emberhez közelebb hozzuk az önismeret fogalmát. Ettől függetlenül tudatosságban jártas egyéneknek is bátran ajánljuk, ugyanis a workshop módszereinek egyvelege új információkat tud előhozni bárki számára. Integrált módszerekkel dolgozunk kis csoportban, ezzel is segítve a bizalomépítést. Ebben támogatnak minket az illatok, ugyanis a szagélmény az egyik legősibb érzékelésünk, ami olyan területekért felelős, mint az érzelmeink. OH módszerrel, azaz kép és szókártyákkal is dolgozunk, amely hihetetlenül hatásos módon segíti a használóját a további elmélyülésben, önmaga megismerésében, saját tudattalan folyamatainak feltérképezésében. A foglalkozás alatt a családállítások során ismert morfogenetikus mezőben megjelenő térbeli elhelyezkedéseket is figyelembe vesszük. Ezek kombinációja során megtanulhatjuk felismerni és kifejezni érzéseinket, erősíthetjük intuíciós képességünket, megtanulunk hallgatni és válaszolni ítélkezés és versengés nélkül. Képet kaphatunk saját állapotunkról, félelmeinkről és vágyainkról, melyet végül képesek leszünk megfogalmazni és kimondani, ezáltal eljutni saját erőforrásunkhoz, és gyógyítani belső gyermekünket.

Bevezető önismereti workshop időpontjai:
2022. november 24.
2022. december 08.

NE MARADJ LE!
JELENTKEZZ időben az alábbi e-mailcímen:
nyikes.linda@gmail.com

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kiránduló helyek

Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kirándulóhelyek

Karácsony gondolatán, nincs az a fényár, amitől besokallnék, még ha az egész ország egy csillogó villogó nagy meseházzá öltözne, én azt is gyönyörűnek látnám. Lassan a porták ünnepi kivilágításba borulnak, ám vannak, akik igazán kiemelkedő módon öltöztetik fel házaikat, és turistalátványossággá növik ki magukat kicsik és nagyok örömére egyaránt.
Országos Adventi vásár és programajánló

Országos Adventi vásár és programajánló

Nagyon sok városban a megszokottól eltérően alakulnak az adventi időszakra tervezett vásárok, programok, beleszól a rezsigrincs. Tartsatok velünk országos adventi vásári körképünkön!
A Föld szineitől a glamourig: Karácsonyi trendek 2023

A Föld színeitől a glamourig: Karácsonyi trendek 2023

A legnagyobb karácsony témájú vásár minden év februárjában mutatja be a legújabb trendeket. Talán elrugaszkodottnak tűnnek ezek a stílusok az átlagembernek, de a vásár látványvilága akkor is lenyűgöző és kihagyhatatlan.
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Egy kicsi falu különleges látnivalója – Idén is látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 73. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
Ugrás az oldal tetejére