Jelenlegi hely

Így ad az intim gyanta magabiztosságot neked is!

A magabiztosság összetett dolog. Van, akinek (látszólag) genetikailag megadatott, mások évekig dolgoznak, míg összegyűjtenek valamennyit. A magabiztosságot növelheti egy párkapcsolat, egy nyelvvizsga megszerzése, vagy egy új frizura, amire pedig talán még nem is gondoltál: az intim gyanta is. Hol az összefüggés a két dolog között? Erre térünk ki röviden, de magabiztosan!

“Intim gyanta? Ugyan, senki se látja!”

Valóban, a lenti állapotok nem olyan nyilvánvalóak, mint egy frizura. Ha épp szingli vagy, feleslegesnek tűnhet az intim gyanta, hiszen "Úgyse látja senki!" Ezzel az érvvel azonban több gond is van; ezekre fogunk kitérni a továbbiakban. 

A lényeg mégis az, hogy az intim testrészeket nem azért kell rendben tartani, mert azt bárki látná, hanem azért, hogy te jobban, frissebben, komfortosabban érezd magad. Ez ugyanis kihat arra, hogy viselkedsz, nyilvánulsz meg mások előtt. Gondolj csak bele, mikor nem jut időd reggel fésülködni, s csak összefogod a hajadat és sapit húzol rá. Addig nem fogod igazán komfortosan érezni magad, míg el nem tudod rendezni a frizurádat. Hiába nem látja senki a sapka alatt, az érzés teljesen más.

Nézzük a legjellemzőbb élethelyzeteket, körülményeket, melyeknél nem várt magabiztosságot kaphatunk, ha intim gyantáztatunk előttük.

Nem tudhatod, mikor köszön be a nagy Ő!

De nem ám! És azt sem, hogy milyen körülmények között találkoztok. Ne az intim gyantáztatás hiánya miatt ne tudd adni önmagad! Ugyanakkor azt fontos megjegyezni, hogy az intim gyanta nem elvárás a másiktól. Ha valaki emiatt mondana nemet a kapcsolatra, akkor jobban is jársz, ha elengeded az illetőt.

Intim gyantáztatni nem KELL; ez csak egy lehetőség, amivel mind számodra, mind párod számára kellemesebbé teheted az együttléteteket. Egyfajta tiszteletadás, egy kedves gesztus a másik fél felé, jelezvén, hogy fontos számodra. 

Emellett te is magabiztosabban fogsz viselkedni a nagy Ő előtt minden szituációban, hiszen, ha intim gyantáztatod az intim területeket, a csábos, csipkés fehérneműk is biztosabban célt érnek. S ezt érzékelve a másik irányából, kiben ne nőne meg a magabiztosság? 

Arra viszont figyelj, hogy közvetlen intim gyantázás után 24-30 órával, lehetőleg kerüld a csipkés fehérneműket, mert azok irritálhatják az érzékeny, frissen intim gyantázott bőrödet.

Intim gyanta: a felszabadult strandolásért

A strandkendőket sokan szeretik, és valóban nagyon csinos kiegészítői a fürdőruhának. De egy vízi csatában az egyik haverod nyakában vagy vizes röplabda közben csak akadályoztatnak és balesetveszélyesek is lehetnek. A megoldás azonban nem az, hogy kimaradsz a játékból vagy, hogy te leszel, akinek a nyakába beleülnek! Inkább keress fel a nyaralás előtt egy intimkozmetikust, akinek van hivatalos végzettsége erről, és szakszerűen el tudja végezni az intim gyantázást. Aztán másfél nap múlva már csobbanhatsz is!

Az intim gyanta nagy előnye, hogy a szeméremszőrzet csak 2-3 hét múlva kezd pelyhesen visszanőni. Ezért, szemben a borotvával, akár a kéthetes nyaralás alatt sem kell aggódnod az intim szőrtelenítés miatt.

Bármikor mész nőgyógyászhoz, urológushoz az ő helyzetét is megkönnyíted, ha látogatás előtt intim gyantáztatsz

Igen, vannak élethelyzetek, amikor nincs apelláta, le kell venni az alsóneműt. Amikor az egészségünkről van szó, nincs helye a szégyenlősködésnek. Az igényességnek, higiéniának, intim gyantának viszont annál inkább. Kellő magabiztossággal kell viselkedni az ilyen helyzetekben is, hogy arra tudj koncentrálni, amit az orvos kérés ne amiatt ne tudjál figyelni, mert a szőrzeted miatt pironkodsz.

Természetesen egyik orvos sem csinál gondot abból, ha valaki intim szőrzettel jelenik meg a vizsgálaton, különben vizsgálati feltételként meg lenne jelölve. Azonban szinte mindegyikük, ha kimondatlanul is, de nagyon hálás, amikor a páciensek ápoltan, intim gyantáztatva jelennek meg a nőgyógyászati, urológiai, illetve endoszkópos és egyéb vizsgálaton. Nem elsődlegesen az esztétikai okok, inkább a szeméremszőrzet által felfogott szagok, kisebb mikrobák és a jobb hozzáférhetőség miatt. 

Van, aki az intim gyantát borotvával igyekszik pótolni. Ez is működhet, de nagyon kell ügyelni, hogy a borotválás igényes legyen, s ne tegyen nagyobb kárt, mint hasznot. Ennek esélye bőrápolással csökkenthető ilyenkor is.

A magabiztos teljesítményért

Ha sportolsz, edzel valamit, főleg nyáron, az edzőruha mind kevesebbet fog takarni. Ha társas sportot űzöl (akrobatikus rock-and-roll, kontakttánc), úszol, tornázol, szinte kikerülhetetlen az intim gyantáztatás, ha nem szeretnél a megmérettetések alatt azon stresszelni, mi lóg ki a dresszből. Természetesen van több szőrtelenítési módszer, de ha nem szeretnéd estéről estére megvágni magadat, s utána a sebek miatt rosszul érezni magad a társak előtt, akkor jobban jársz az intim gyantával.

Üdeség minden téren!

Végül: az intim gyanta nem csak "látvány ügyileg" éri meg. A komfortérzetedet hihetetlenül megemeli. Sokkal üdébbnek, könnyedebbnek fogod magad érezni odalent. Ilyen közérzettel pedig magabiztosabban fogsz teljesíteni minden helyzetben!

Itt az ideje igazán jól érezned magad a bőrödben!

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Tapasztalatok szerint már az anyuka hasában lévő magzatnak is érdemes verseket olvasni. Az itt hallott ritmusokkal, később az adott korosztály számára készült könyvek segítségével akár másfél-két év előnyre is szert tehetnek a gyerekek az iskola első évére kortársaikhoz képest.
Nyáron is tanuljon a gyerek?

Nyáron is tanuljon a gyerek?

Buta kérdés, igaz? Hiszen iskolaidőben sem tanul! Titkos (és aljas de jó szándékkal vezérelt) szülői trükkök, praktikák az észrevétlen nyári tanuláshoz nem csak szülőknek.
Ugrás az oldal tetejére