Jelenlegi hely

A férfinak, aki megérdemli – II. Gránit Oroszlán Példakép Díj

A II. Gránit Oroszlán Példakép Díjat 2018-ban is kiosztjuk a hétköznapok példamutató hősei között.

A férfiminta jelenléte alapvető fontosságú a családok, a gyermekek, az egész társadalom számára. Kellenek a példamutató férfiak, akik szilárd szövetségben a nőkkel elkötelezetten építik a jövőt!

Mindenki ismer olyan férfiakat, akik megérdemlik a megbecsülést.

A te javaslatod alapján mi azokat a férfiakat szeretnénk a díjjal kitüntetni, akik tetteikkel, példamutatásukkal, hitükkel, lelkesedésükkel mindannyiunk javát szolgálják.

Vagy úgy gondolod, hogy magad is jogosan megkaphatnád a díjat? Légy büszke és lépj ki a nagyközönség elé!

Ha úgy gondolod, hogy te magad is példakép vagy a társadalomban, gyermekeid, tanítványaid, ismerőseid körében, most nincs szükség a szerénykedésre, lépj elő és jelöld magad!

Jelölj vagy jelentkezz szeptember 6. és október 10. között az alábbi linken!

Jelölésed magában hozzájárul a férfias példamutatás megerősítéséhez.

Jelölök a Díjra                                Jelentkezem a Díjra

Idén már 5 kategóriában van lehetőség jelölni és jelentkezni:

Apa példakép: A férfias minta családon belül történő átadása fontosságának hangsúlyozására létrehozott kategória
Férfi pedagógus példakép: A férfi pedagógusok társadalmi felelősségének kiemelésére szolgáló kategória
Mester példakép: Értékes edzők, ifjúsági vezetők, népművelők, oktatók, zenekarvezetők, stb. kitüntetésére alapított kategória
Közéleti példakép: Olyan független közéleti személyiségek, írók, művészek, sportolók, stb. számára létrehozott kategória, akik már valami jelentőset „letettek az asztalra”
Felelős üzletember példakép: Olyan vállalkozók, cégvezetők, menedzserek, üzletemberek kitüntetése, akik tudják felelősségük van az egész társadalommal szemben mind szavakban, mind tettekben

Jelölésed és jelentkezésed az első és egyben legfontosabb lépés ahhoz, hogy valóban azok kapják a díjat, akik a legjobban megérdemlik! A beérkezett jelölések közül szakmai zsűrink választja ki kategóriánként a 3-3 döntőst.  A végső győzteseket szintén a szakmai zsűri választja ki, melynek a kihirdetésére 2018. november 19-én egy nagyszabású gálaműsor keretében kerül sor a New York Palace-ban (Budapest VII. kerületében, az Erzsébet körút 9–11. szám alatt).

Érdekelnek a részletek? Szeretnél jelentkezni a díjra? Látogass el weboldalunkra, ahol minden fontos információt megtalálsz!

Érdekel

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Tapasztalatok szerint már az anyuka hasában lévő magzatnak is érdemes verseket olvasni. Az itt hallott ritmusokkal, később az adott korosztály számára készült könyvek segítségével akár másfél-két év előnyre is szert tehetnek a gyerekek az iskola első évére kortársaikhoz képest.
Nyáron is tanuljon a gyerek?

Nyáron is tanuljon a gyerek?

Buta kérdés, igaz? Hiszen iskolaidőben sem tanul! Titkos (és aljas de jó szándékkal vezérelt) szülői trükkök, praktikák az észrevétlen nyári tanuláshoz nem csak szülőknek.
Ugrás az oldal tetejére