Jelenlegi hely

Mami, az üzletasszony: így segíthetsz az Imaminak!

Ha szívesen látogatod, netán kedveled a lakhelyed szerinti Imami oldalt: kérlek MOST MUTASD MEG!

Indultunk a "Mami, az üzletasszony" című versenyen - ami vicces játéknak tűnhet, de mindjárt meglátod, hogy nem az:

  • November 8.-a óta zajlik a közönségszavazás, amihez mi 10 napos hátránnyal,  hétfőn csatlakoztunk. NEM AKARJUK MEGNYERNI A SZAVAZÁST (ez már nem is sikerülhet), DE NAGYON SZERETNÉNK AZ ELSŐ 6-BA JUTNI, mert: 
  • A szavazással döntőbe jutó 6 versenyző Mikulás napján egy 2 perces prezentációt tarthat a Budapesti Értéktőzsde pódiumán és a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt két projektet  3-3 millió forint befektetéssel (tehát nem költőpénzzel!) támogatja a szakmai zsűri!
El tudod képzelni, mennyi számodra is hasznos fejlesztést, újítást meg tudnánk ebből valósítani?

Ha szívesen hozzásegítenél bennünket a döntőbe jutáshoz (és velünk izgulnád végig a mindent eldöntő 2 percet), íme a szavazás lépései:
 
Tipp korán kelőknek/későn fekvőknek: az első 100 szavazatot minden nap  regisztráció nélkül is le lehet adni a pályázatunkra, tehát 0 órától az első 100 szavazat csak egyetlen kattintás ITT!

 
1.       lépés: gyors regisztráció, amihez KATTINTS IDE!
 
 




 
2.        lépés:  lépj be az email fiókodba, ahol találsz egy emailt „ Blind Investment regisztráció” címmel. (ha nincs meg: nézd meg a levélszemétben/SPAM-ben)


  
3.       lépés: jegyezd fel egy papírra (vagy másold ki) a betűkből és számokból álló jelszót. (másolás: kijelölöd a jelszót, majd egyszerre lenyomod a Ctrl és a C billentyűket)
 
4.       lépés: kattints az emailben arra, hogy: „Az aktiváláshoz ide kattints!”
 
Ekkor visszajutsz a verseny weboldalára:
 
 
 
5.       lépés: az E-mail cím mezőbe írd be azt az email címedet, amivel regisztráltál.
 
6.       lépés:  az előbb feljegyzett jelszót írd be a jelszó mezőbe, vagy ha másoltad: kattints a jelszó mezőbe és nyomd le egyszerre a Ctrl és a V billentyűket, ezzel be tudod illeszteni.
 
7.       lépés: az Email cím mező fölött kattints a Belépésre!
 
Huhh, most már nincs más hátra, mint megkeresni a projektünket , aminek a címe LocalNet (Imami®) és a szavazatszám mellett található Tetszik gombra kattintani.
 
 
 
 
Nagyon köszönjük, hogy ránk szántad ezt a pár percet és szavazatoddal támogattad az Imamit!
 
November 30-ig minden nap lehet ránk szavazni, ha szívesen megtennéd újra (nem kell még egyszer regisztrálni), akkor érdemes jelszót változtatnod kilépés után:
 
 

Még egyszer köszönjük, izguljatok velünk!!

Az Imami csapata

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Vajon hogyan lehet a romantikát belecsempészni egy családi vakációba? Milyen praktikákat lehet bevetni annak érdekében, hogy az együtt töltött időben sem feledkezzünk meg egymásról? Azt gondolom könnyedén, csak egy kicsit tervezzünk előre. Hoztam 5 tippet, melyet ti is bevethettek akár azonnal. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Tapasztalatok szerint már az anyuka hasában lévő magzatnak is érdemes verseket olvasni. Az itt hallott ritmusokkal, később az adott korosztály számára készült könyvek segítségével akár másfél-két év előnyre is szert tehetnek a gyerekek az iskola első évére kortársaikhoz képest.
Ugrás az oldal tetejére