Jelenlegi hely

Sóbarlang

Sóbarlang
9024 Győr Mécs L. u. 24
Bejelentkezés: 06-70-318-7905


GYŐRIMAMI KÁRTYÁVAL KEDVEZMÉNY!

Miért is jó a sóterápia?

A só dehidratálja, majd elpusztítja a szennyezett mikroorganizmusokat (baktériumok, vírusok, gombák…), ezáltal a hörgők és a nyálkahártya gyulladása csökken, a légutak természetes mikroflórája helyreáll.
  
Van esetleg mellékhatása a terápiának?
A száraz só-klímaterápia a tüdő öntisztulását elősegítő,  szelíd,  mellékhatásoktól mentes fizikai alapú, természetes hatású, immunerősítő kezelés.
 
A só a légutak nyálkahártyáját intenzív tisztító munkára serkenti: vizet vonz magához, erősíti a váladékképzést, segíti a szennyeződések feloldását, így néhány alkalom után a lerakodott váladék könnyebben eltávozik, kiköhöghetővé válik.
Mit érdemes tudni az oxigénterépiáról? Milyen módon segíti a szervezet működését?
 
Életfolyamataink fenntartásához oxigénre van szükségünk.
Mivel az oxigént az emberi szervezet sem előállítani, sem tartalékolni nem képes, ezért a folyamatos utánpótlást biztosítanunk kell sejtjeink zavartalan működéséhez. A vér oxigénszintjének feltöltése a betegségek megelőzésében és utókezelésként is javasolt.
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Tapasztalatok szerint már az anyuka hasában lévő magzatnak is érdemes verseket olvasni. Az itt hallott ritmusokkal, később az adott korosztály számára készült könyvek segítségével akár másfél-két év előnyre is szert tehetnek a gyerekek az iskola első évére kortársaikhoz képest.
Nyáron is tanuljon a gyerek?

Nyáron is tanuljon a gyerek?

Buta kérdés, igaz? Hiszen iskolaidőben sem tanul! Titkos (és aljas de jó szándékkal vezérelt) szülői trükkök, praktikák az észrevétlen nyári tanuláshoz nem csak szülőknek.
Ugrás az oldal tetejére