Jelenlegi hely

Élet a FORMA-BONTÓ után

Gellén Nóra, az Imami oldalak megálmodója közel 20 kilótól szabadult meg. Nem 2 hét alatt, nem használt semmiféle csodaszert és nem koplalt. Hogy hogyan? 3 részes sorozatban mesélte el. Hogyan lett 50 kilós lányból 83 kilós családanya? Olvasd el ITT!  Mi segített visszanyerni a formáját? ITT olvashatod.

… A „Gyerünk, Anyukám!” 6 hetes FORMA-BONTÓ Programja visszavarázsolta az életembe a rendszeres mozgást.

Nagyon örültem a változásnak, de ahogy közeledett a program vége, úgy nőtt bennem az aggodalom...

Mi lesz a FORMA-BONTÓ után?

Már láttam, ahogy újra visszasüppedek a mozgás nélküli létbe és a kilók szép lassan visszakúsznak…

Nem, azt nem akartam!

Még a program vége előtt vásároltam gyorsan egy „Gyerünk, Anyukám!” havi előfizetést (4000 forint), és  a 6 hét után is folytattam a tornákat, szinte minden nap.

Olyanná vált a mozgás, mint az esti fogmosás, vagy az, hogy vacsorát adok a gyerekeimnek. Nem volt kérdés, hogy csinálom-e.

MIT TUD A HAVI ELŐFIZETÉS?

Kádár-Papp Nóri Formatorna óráit imádom, de a havi előfizetéssel új óratípusokat próbálhattam ki:

  • Mezei Eszter Piloxing órái,
  • Adamcsek Edo Total Body órái, és
  • Mogyorósi Kriszta Latin fitnesz órái lettek még a kedvenceim, így igazán változatossá vált a mozgás! (A kínálatban szerepel még jóga, pilates, maminbaba, gerinc tréning…)
Esténként úgy válogatok az órák között, mintha egy  étlapot böngésznék: mindig azt választom, amit éppen „megkívánok”.

Torna előtt azért nem eszek, mert tele hassal bajosan menne a mozgás, utána már nem vagyok éhes, mert „jól lakok” az edzéssel. (Ki akarná elrontani az izzadságcseppekkel elért eredményeket?)

A havi előfizetés rendszere úgy működik, hogy:

  • Minden héten van 4 teljesen új edzés (piloxing, total body, jóga és gerinctréning), amit a hét folyamán bármikor, akárhány alkalommal megcsinálhatsz.

BÁRMIKOR INDÍTHATÓ ÓRÁK:
 

  • Vannak órarend szerinti, fix időpontban kezdődő, élő órák: ezekre „oda kell érni”.
  • Hétvégén az adott hét élő óráinak ismétlését bármikor el lehet indítani, így ha lemaradsz valamiért a kedvenc élő órádról, simán be tudod pótolni!

ÉLŐ ÓRÁK:Tehát: bármikor indítható és élő órákat, + az élő órák hétvégi ismétléseit kaptam a havi előfizetésért!

Nekem ez is jól működött, de amikor meghallottam, hogy január közepén elindul a Gyerünk, Anyukám! vadonatúj ÉLETÚT PROGRAMJA: rögtön csatlakoztam!

MI AZ AZ ÉLETÚT PROGRAM?

A 8 hetes Életút Programhoz mindenki az edzettségének, aktuális állapotának megfelelően csatlakozhat, hiszen 3 szintje van:
 
    

Bevállalós voltam: az alap kondim ugyan messze volt a „jó”-tól, de a 6 hetes FORMA-BONTÓ Program alatt sokat fejlődtem és tesztelni akartam a határaimat, így a FORMASZERVIZ+ mellett döntöttem!

Nem bántam meg: a 8 hetes program alatt hetente 3 db, 48 órán át elérhető, 40 perces órát kaptam és mindegyikben találtam igazi kihívást!

Most pedig igazán „durva”  dologra készülök: az április 3-án induló, heti 6X 30 perces FORMA-BONTÓ Programra ismét beneveztem és amellett fogok még  heti 3-4 "havi előfizetéses" órát tornázni… elvégre is jön a nyár!

És ettől függetlenül is: SZERETEM CSINÁLNI!

Így vagyunk mi együtt: a Gyerünk, Anyukám!, és én.

Hol havi előfizetéssel, hol 6 hetes, intenzív FORMA-BONTÁSSAL, hol heti 3 tornás Formaszerviz + programmal…attól függően, hogy éppen mihez van kedvem.(Ezt a nadrágot az „Emlék ruhák”-at tartalmazó dobozomból vettem elő... kb. 15 éve hordtam.)

TÉNYLEG ILYEN RÓZSASZÍN MINDEN?

Dehogy. Vannak hullámvölgyek és megtorpanások.

Frusztrál, ha valamiért nem sikerül bepréselni a napomba a tornát, de az étkezés az igazi mumus…

Képtelen vagyok számolgatni a kalóriákat és az is ritkán fordul elő, hogy direkt, csak magamnak nekiállok főzőcskézni...

A „Gyerünk, Anyukám!” dietetikusától (merthogy az is van!) kapott tanácsokból sokat tanultam, és kitaláltam magamnak egy saját „rendszert”, amit tartani tudok:

•    Ha bolognai spagettit, palacsintát, rántott húst stb. esznek a fiúk: megkóstolom, eszek pár falatot, azután más étellel lakok jól.

•    Figyelek arra, hogy legyen mindig  „más” étel otthon, méghozzá olyan, amit szeretek. Ha nincs mihez nyúlni és hívogatóan figyel egy kakaós csiga: elvesztem…

•    A kenyeret lecseréltem másra,  és amit lehet, stevia-val édesítek.

PONT JÓKOR JÖN…

A „Gyerünk, Anyukám!”-tól időnként levelet is kapok.

Sokszor evidens dolgokról ír Nóri, de mindig éppen jókor jön a „tanács”. Pl. a karácsonyi nagy z@bálások előtt (a közelgő húsvétra is érvényes!):

•    „A lehetőségekhez képest bánj óvatosan az előtted álló, durva kajálásokkal. Jó lenne előre nem megenni, amit majd a Formaszervíz Pluszon le fogsz ugrálni :)” - Igen, ezt tudtam, de a levél után átgondoltam, hogy mi az amiről NEM TUDOK ÉS NEM AKAROK LEMONDANI az ünnepek alatt és megterveztem, hogy hogyan fogok MÉGIS megenni egy fél oroszkrém tortát! (Semmi extra: a halászlevembe nem tettem tésztát, rántott hús helyett sült húst ettem salátával és utána lelkiismerefurdalás nélkül faltam be a kedvenc sütimet! Na jó: másnap azért egy kemény tornát választottam…)

•    "Ha egy nap az étkezésben elhajolsz, ne a “mostmárúgyismindegy” elv vezéreljen :)". – Vannak étkezési kilengéseim, de utána nem feladom, hanem „csakazértis” tornázok!

Nem lettem vasakaratú "fitnesz lédi", de a kilengések és hullámvölgyek ellenére is lassan, de biztosan veszítek a súlyomból:


ÚTRAVALÓ

Ez a változásom (eddigi) története. Útravalóul 3 gondolat, ami nekem sokszor eszembe jut:

•    „Minden nap jól meg kell izzadni, Nórikám!” – Ezt a most 90 éves dédi mondta, amikor megkérdeztem, hogy minek köszönhetően tartja ilyen  jól magát.
•    „Ma van holnap!” (Today is tomorrow!) - Ez mindig eszembe jut, amikor másnapra akarnám halasztani a tornát.
•    „A bícsbádi” ősszel/télen/tavasszal készül

(Beachbody  alatt  az egészséges testet értsd. Amin látszik, hogy nincs elhanyagolva. Amin látszik, hogy a testben lakó ember harmóniában él önmagával, a szervezetével, műveli, ápolja azt. Nem lesz már "OLYAN", mint AZELŐTT. Nem is kell, hogy olyan legyen. Legyen egészséges és érezzük jól magunkat benne! Akár a tengerparton is!)

Mindjárt itt a nyár!!! 
A FORMA-BONTÓ Program április 3-án startol.
Az előszezon (0. hét) - amikor még nincs torna, de fontos dolgok történnek  - március 27-én indul!
VELÜNK TARTASZ?

 

Akkora változást és annyi örömöt hozott a mozgás az életembe, hogy elhatároztam, megkeresem Kádár-Papp Nórit, a Gyerünk, Anyukám! mozgalom alapítóját: egy közös pályázattal mutassuk meg az Imami oldalakat látogató anyukáknak ezt az otthoni, online torna rendszert!

Nóri igent mondott, így elindulhatott  a "Nyárra formában!" pályázat.

Szeretném, ha sok anyuka életébe hoznánk ezzel örömteli változást! A lehetőség itt van: a többi RAJTAD múlik!

A pályázatunkra való jelentkezés véget ért: látogatóink közül országszerte közel 150 anya döntött úgy, hogy belevág a FORMA-BONTÓ Programba és nyárra formába hozza magát! Ők május közepéig heti 6 nap, napi 30 perc igen intenzív tornánk vesznek részt... Nagyon drukkolunk nekik! A 6 hetes program után kiderül, hogy közülük kik nyerik el pályázatunk díjait.


Katt a részletekért:

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Képregény, táblakép, futás... a közös pont: a Himnusz

Képregény, táblakép, futás, ismeretlen szerelmes ... a Himnusz és Kölcsey titkai

Gondolnád, hogy január 22-én ünnepeljük a Himnusz születésnapját? És azt tudtad, hogy képregény is készült belőle? Vagy azt, hogy Kölcsey nem is tartotta jó versnek?
23 mondat, amit ne mondj annak, aki bajban van

23 mondat, amit ne mondj annak, aki bajban van

Te is tudsz ilyen „jó szándékú”, de romboló mondatokat? Nekem a „kedvenceim” az „Engedd el!” a „Másoknak sokkal nehezebb” és a „Tudom, mit érzel”. Ilyenkor szívesen visszakérdeznék: Tényleg tudod?! Szerintem fogalmad sincs…
Love my Snowboard – Fotó- és videópályázat

Love my Snowboard – Fotó- és videópályázat

Pályázat típusa: fotó- és videó pályázatBeküldési határidő: 2022. március 30.
Novellapályázat Preyer Hugo emlékére 2022

Novellapályázat Preyer Hugo emlékére 2022

Pályázat típusa: sci-fi novellák írásaBeküldési határidő: 2022. március 31.Korcsoport: 3-12. osztályos gyerekek
Ugrás az oldal tetejére